25 aug. 2009

Let's go Wiggo


Ett nytt ställe med nya smaker

Hösten har börjat bra, först en utflykt för smaklökarna till La Neta och nu, smaklekar i tunnelbanan. Närmare bestämt i den nyrenoverade tunnelbanestationen Östermalmstorg, uppgång Grev Turegatan där ett nytt ställe har sett dagens ljus - eller iallafall tunnelbanans artificiella ljus.

Wiggo - ett kanske udda namn på ett wrapsställe som har vänt upp och ner på min wrap-värld. Fräscht, matigt, nyskapande och gott.

Vi började testa deras Beef Barbeque, en himmelsk högrevshyllning med det lite oväntade wraps-tillägget potatismos. Gott!! Men, låt den inte ligga för länge, då blir den kall och lite rinnig.
Testade också deras Chicks n' Cashew, ett couscous-kalas med kyckling, söstark cashew och lite skönt kladdig. Couscousen är inte sådär trist torr, smulig och klumpig vilket är ett extra plus. En riktigt bra wrap.
Caesarwrapen hade några bra salta smaker men var lite för torr i brödet när vi testade så den får inget toppbetyg.

Men som helhet är det här ett smultronställe och just nu Stockholms bästa wraps - därför att de har nya smaker, är mycket fräscht och allt är hemlagat och personalen är charmigt avslappnade.

Kostar från 65 pix. Rekommenderas å det varmaste
(serverar även frulle för 65 pix - mycket pengar kanske men då får du en fralla på ekologiskt levainbröd, latte(ekologisk) och färskpressad apelsinjuice

(bild lånad från deras hemsida)

Inga kommentarer: