28 aug. 2009

I all hast...


...en liten pausfågel, bara för att hålla er sysselsatta.

Vinn en skördefest: Lantmännen toppar sin fantastiska matsajt och "Smakleken" med en enkel "regga dig och 8 streckkoder+motivering"-tävling och vinn en Skördefest! Wow, en helt egen Skördefest med mat, lekar och kanske en möjlighet att rulla runt i höet(det senare står det inget om på sajten, men man vet ju aldrig?)

Läs om burgare: the foodie sthlm skriver härligt och lockande om hamburgerupplevelser. Obligatorisk läsning

Läs mer om La Neta: vår egen Heliga Lisa Förare Winbladh, matnördarnas och smaklökarnas helgon skriver om vår senaste mexi-favorit (på andra plats kommer tegelvillan..). Läs hennes härliga text här

Krya på dig: med juice. Stellan, vår vän på västkusten och mat- och livsmedelsreporter extraordinaire rapporterar om den nya juicen som gör dig frisk, Bravo Friscus eller "the Juice for flues" som vi kallar den. Läska din nyhetstörst här

Toppa formen...och tävla med din bästa pizzatopping. Glenn Strömberg, GöteborgsItalienaren lanserar en färdig pizzabotten för enkla fredagskvällar utan tacos...(lycka till!). Nu kan du tävla och vinna resa till Italien och dessutom få vara med på mässan Det Goda Köket med din pizza.
Vinn här


Tillbaks snart med lite matnyttigt...eller nja, kanske inte nyttigt. Men matigt iallafall.(bilden lånade vi härifrån)

5 kommentarer:

Henrik Lundström sa...

En för mig tråkig höstnyhet är att McDonald's pga bristande försäljning plockat bort sin Hot Chili-dippsås. Slutet på en epok för min del, sedan 15-20 år har jag alltid kryddat mina McFeast, QP och Cheeseburgare med Hot Chili-såsen (en förpackning räcker gott som både burgar-kryddda och dipp)

Tyvärr kände tonåringen bakom disken ej till att den ersatts av en ny sås (BBQ Chipotle), så ersättaren återstår att prova. Istället åt jag en McFeast utan chili för första gången på många år, och förvånades över hur mycket sämre en original-mcfeast smakar. Huvva!

Får som sagt prova den nya BBQ-såsen, hoppas att den är bra.

SUR Å STEL sa...

Även jag drabbades av detta igår, men jag fick syn på cipotledippen och tog en istället. Den var okej, men det är ingen hot chili.

Blev så upprörd att jag var tvungen att blogga om det.

frumsk.blogg.se

Henrik Lundström sa...

Ah, skönt att jag inte är ensam.

Nu känns det dock mest som ett bra skäl att äntligen få bort McD ur mitt liv.

Xtian sa...

skönt att se liktänkande som huseera bland kommentarerna.

Synd att höra om hot chili, jag är ju ingen riktigt "dipp-kille" så jag har lite svårt att relatera... Men har däremot testat Chipotle-dippen och gillade den, lite väl söt kanske men god.

Kanske får bli ett dipp-test?

Tack för att ni läser och engagerar er!

Henrik Lundström sa...

Grejen med hot vhili-dippen var att ha den på burgaren, tycker jag. Jag var ju tvungen att prova den nya (som sås på burgaren alltså) idag, haha, men den var lite i sötaste laget.