23 juni 2009

Sizzling Sixpack brings me back


Lusten åter!

Nu kan man kanske ana en homoerotisk novell med rubrik om sexpack och ingress om lust. Men tyvärr novell-lovers.

Däremot kan man glädjas åt att små bitar av kött, bröd och toppings kan väcka en slumrande Redaktion.

Just nu är det tröttsamt helt enkelt. En snabbmatsmarknad som inte längre levererar annat än gammal skåpmat och snacks etcetera som är mer konservativt i sitt tänkande än Bill O'Reilly på Fox News.

Men. Det lämnar jag till andra inlägg. För nu står glädjen högt i hus.

Burger King visar musklerna - denna gång i form av sitt välkända sexpack. Tyvärr inte BurgarKungens egna magrutor men väl något som får våra magar att sucka av förnöjsamhet(dock utan att påverka dess muskulatur åt strandraggarhållet..).

Sexpacket den här gången består av två smaksättningar: en radda med jalapeño och stark ketchup och en radda med en liten läcker lökring och bbq-sås.
Kanske, men bara kanske hade det mått lite bättre av en droppe senap (French's of course).

Det klassiska söta vita brödet omfamnar en grillad köttbit som smekts med sås/ketchup och sen toppats med lökring/jalapeño. I sex små munsbitar(typ 2 munsbitar per miniburgare).

Har sagt det innan och säger det igen - miniburgare sk. sliders/slyders har en framtid, inte bara i vår mage men på hela marknaden. Perfekt snackburgare och som sexpack perfekt för att dela med polare eller naturligtvis att gössa själv med.
De får lite av den där rollen som den gamla klassiska stödburgaren har spelat innan - som ögongodis och backup. Medan man äter kan man alltid titta ner och se en burgare till - "hey little pal. Yep, you're up next". En extra comfort mitt i all comfort-food typ.

Har du aldrig testat - se till att få en extra bonus mitt i allt solsken. Har du ätit den innan - rejoice, du kan återuppleva den första "fixen" igen!

5 kommentarer:

Julin sa...

ÄNTLIGEN!!! ÄNTLIGEN!!! Håller helt med redaktionen. Mer slyders i Sverige! Älskar slyders!

Provade denna nya variant igår. Inte helt nöjd med kompositionen dock. Kingens förra variant var mkt bättre, hamburgare, cheeseburgare och bacon cheese. Perfekt! Inget tjafs! Blanda in lökringar på en burgare är en styggelse i mitt tycke... eller så är man för gammal och traditionell helt enkelt! BBQ såsen var dock god. Det var bara alldeles för lite av den. Bra hetta i Jalapenosarna!

Kommer äta fler. Främst för att jag älskar Slyders och för att detta fantastiska initiativ måste stödjas! Fram för fler Slyders!!!

Anonym sa...

BBQ-sauce och jalapeños ligger väldigt högt upp på listan för mig. Bacon och ost är så klart gott, men väldigt, väldigt tråkigt.

Go BK!

Charlotte sa...

Besökte BK på Odenplan förra veckan men testade inte sexpacket. Däremot måste jag beskriva en helt absurd burgare som min pojkvän beställde in; en trippel - burgare!!! Menyn kostade 99 spänn (!!) och nej - han orkade inte äta upp.. (jag hjälpte till med resterande kött och den var aiallfall god - om än i största laget.. Skulle gissa på at den innehöll hela dagsbehovet av energi.. Antar att BK inspireras av monster-burger-trenden i USA...

Xtian sa...

Charlotte: släpp aldrig en sån kille - you have yourself a catch! ; )

Charlotte sa...

Haha - ok - det ska jag tänka på.. Här är för övrigt en länk till reklamen för triple Whopper-burgaren.... http://www.youtube.com/watch?v=X5vjQQXauD0&translated=1