13 maj 2009

Sommar på MAX


Årets glassar hos MAX har kommit


En radda mjukglassar med toppings såsom jordgubbar/jordgubbssås, turkisk peppar-godis och förra årets succé(?) Blizzer Dumle.

Men den som väcker vår nyfikenhet är Lyxshake - mjukglass som vispas med mjölk, tärnade jordgubbar och grädde på topp.

Måste smakas. Återkommer

3 kommentarer:

dubbelmackan sa...

Låter sjukt gott! Synd att det är så jobbigt att komma fram till kassan på Max. Inbjuder inte direkt till spontanköp av glass.

Anonym sa...

Jag var också väldigt nyfiken på detta, så jag slog slag i saken och åkte dit och beställde alla 5desserter. Vilken flopp!
Milkshaken tog bara den 5 min att göra, resterande ytterligare 7 min. 12 min alltså för 5 produkter! I milkshaken låg en sked som inte gick att få tag på utan att öppna locket vilket resulterade att 1/3 del rann ut. Milkshaken smakade förvisso fräscht men alldelles för lite. Våffelglassarna hade gjort sig bättre i en bägare i stället. Ok topping men ingen halleluja (jordgubben bäst av dem). De är omöjliga att äta ta med sig i bilen. Så fort man äter av våfflan rinner resterande glass ur - hopplöst! Enda ljuspunkten är mcflurrykopian Dumle. Riktigt god! Det ska tydligen vara någon sorts förändring mot föregående år men ingen i kassan visste vad och minnet från förra årets sviker mig.

Anonym sa...

Det dem har ändrat med blizzerdumle är att den har gjort om dunle krossen.