7 maj 2009

Keep the juices flowing


Ny sommarsmak på juice.

Tropicana lanserar sin sommarsmak - "Summer Berry", en juice på äpplen, apelsiner, jordgubbar, druvor, hallon och fläderbär. Inget tillsatt socker och inte koncentrat och.. ja ni vet allt det där som är viktigt.

Låter gott, kan vara en liten skön frukostbordskamrat i sommar. Och det är ju snart så det är lika bra att ni laddar varukorgen och sätter på er shortsen.

3 kommentarer:

Pytte sa...

Jag tycker att den var så där, faktiskt. Aningens sötsliskig. Men så är jag ju en sån där som gillar grapefruktjuice allra bäst. En ingrediens som för övrigt ska återfinnas i denna blandning enligt förpackningens framsida, men som jag för mitt liv inte kan upptäcka i smaken. Tror mer på juicen när jag föreställer mig den skakad med en skvätt gin och lite lime en sommardag. Javisst, där satt den!

Anonym sa...

Hej Pytte. Kan det inte vara så att det står på engelska på paketet? Och att du helt enkelt tänkte fel.

Pytte sa...

Hej Anonym. Det har du så rätt i - "grape" är givetvis inte detsamma som "grapefruit". Som du påpekade var det helt fel tänkt av mig och jag känner mig genast vänligare inställd till juicen. Fast lite grapeFRUKT hade ändå inte skadat, tror jag.