25 maj 2009

BurgerBust


En hel del om burgare.

Först, del 2 och del 3 från Stefan och hans burgarodyssé i NY. Tack Stefan, det uppskattas.

Sen, en tanke kring McD's McFeast-kampanj. Ingen på Redaktionen gillar ju inte McFeast speciellt mycket. därför har vi hållit oss ifrån det. Sen, när yours truly försökte sig på en smakprovning så kom min hustru hem med 2 stycken QP Cheese istället (här kan man ju starkt ifrågasätta min förmåga att educate the missus...).
Igår åt jag den - och får tillstå att den var bra. Just nu är det X-tra Cheese och det är en burgare fullastad med ost. Sen blir det lite väl rinnigt med tomat, blöt sallad och mayo. Men den är helt okej.

Åt en Angus idag. Den är fortfarande en mycket bra burgare, speciellt med bacon och ost. Svag tendens att bli för torr dock. BBQ-dressingen väger inte upp tillräckligt.

Veckans nyhet: Max kampanjar med en chiliburgare, alltså en chiliröra på burgaren. och - än bättre - chili fries, pommes som toppas med chili och smält ost. Mycket spännande!

3 kommentarer:

Henrik sa...

Oj, nästan som deras gamla Tex Mex-mål (ca 1993)! Den hade en chiliröra (med kött i?) på burgaren (helt omöjlig att äta utan bestick), stark smält ost på stripsen samt en god vitlökig guacamole som dipp. Mmmmmm!!

Hoppas att den smälta osten i den här nya kampanjen är lika bra som den de hade på 90-talet. Den man annars köper som dipp på Max är i mesigaste laget, inte alls lika stark som den som tex den norrlandslokala kedjan Big Boy använder.

bark sa...

Jag åt (förrförra veckan?) en McFeast Deluxe Aioli och förvänades hur lite McDonald's den smakade: Rena tydliga smaker, massor av sallad och en frisk vitlöksmayo.

Klart godkänd.

Cheese-varianten tyckte jag mest var lite småtrist.

Anonym sa...

Jag slängde i mig en Chili Burger i farten igår, bara för att. Jag missar helt enkelt inte Max kampanjburgare.

Med beröm godkänd faktiskt. Ganska kryddig röra med jalapeños och originaldressingen funkade riktigt bra för en gångs skull.

Men deras Chili fries ser jag mest fram emot. Jag hade bara fem minuter på mig igår så de får vänta ett tag. Men de ser förjävla goda ut.