14 apr. 2009

Vår Festis


2 nya smaker till våren

Festis - mästare bland stilldrinkarna att pressa ut nya spännande/corny smaker - lanserar 2 nya inför våren och sommaren. Och vi har smakat på våren. Typ...

Festis Free, den utan socker, Kiwi Pear - kiwi och päron. Giftgrön till färgen fungerar som ett varningstecken - för det här är inget gott. Jag pendlar mellan 2 smakintryck - en blöt sunkig disktrasa från en frukthandlare i Kivik.
Eller en snålmorsas svagblandade äppeldryck (1+6 istället för den rekommenderade 1+4) som stått framme och jäst lite. Nä, den här går inte hem i vår stuga.

Festis Boysenberry Rosehip - en smakblandning av boysenbär och nypon. Den här gillar jag, men kanske blir det lite fel. För de 2 annorlunda nyskapande smakerna blir i sin sammansättning som ett glas god saft, av typ bland- eller jordgubbstypen.

Som en varm sommardag med vita utemöbler och ett glas saft som har stått ute ett tag och blivit sådär skönt rumstempererat (vilket ju är ett konstigt uttryck om det stått framme utomhus, men hey, just go with it, ok?).
Den här inte bara kan jag tänka mig att köpa, den kommer jag att köpa - om än for the wrong reasons.

1 kommentar:

Cajsa sa...

Dom två är jättegoda. :)