7 apr. 2009

Fin Apelsin


Det bästa som kan hända en apelsin.

Orangina- en av de fem bästa prylarna som någonsin kommit från Frankrike, distribueras nu ut fett av Spendrups. Som man själv säger - "en läsk med riktigt fruktkött i, eller en juice med läsk i".

När de kallar det "läskernas Champagne" så tar man kanske i, det vet ju alla att det är Pommac....
Men faktum kvarstår, det här är världens bästa apelsinläsk och ständigt i topp över bästa läsk rent generellt.

We love. Och gillar att den numera finns på riksdistribution till båda café/restaurang och handel. Dessutom, den kommer i både den klassiska runda glasflaskan och som 50cl samt 140cl(PET).

Så njut av solen med en Orangina i handen, det skall vi göra!

4 kommentarer:

Pytte sa...

Ooooh, det HÄR var grejer! Så hur skulle du säga att den står sig mot t ex en Loranga? En Zingo? En Fanta? Bättre, vågar jag förmoda, men på en skala?

Xtian sa...

Pytte: 1. Orangina. Sen inget i ett ganska bra tag. sen 2, en San Pellegrino Aranciata.

Sen kommer Fanta, Fanta Free och sist kommer Zingo. Men Fanta o Zingo är ganska lika i smaken egentligen... Men typ så ser det ut.

BeRKA sa...

Mycket intressant. :-) En av mina favvoriter. Jag har tidigare ibland köpt importerade Orangina, som vissa välsorterade butiker haft. Pressbyrån hade den ett tag. Jag har alltid passat på att dricka Orangina när jag vart i Frankrike.

Miss F2 sa...

J snacka om att jag blev överlycklig när jag såg den här i butiken. Den medför många fina minnen. Jag har familj i frankrike och höjdpunkten (rent smakmässigt) är Oranginan! Baguette, croissant och grodlår släng er i väggen, Orangina är Frankrikes bästa förtärbara produkt.

Så är det.