1 apr. 2009

En Big Deal...

Ny kampanj från McDonalds idag..Man kan ju undra varför en cheeseburgare skulle kosta 115:-

Men, dagen till ära så är det kanske inte så mycket att grunna över.
(tack till världens bästa copy-blogg för vakna ögon)

Nu vidare till Hollywood Classic, ni vet den där burgaren som är full med bbq-sås, ost och bacon - typiskt för Hollywood som ju räknas som en världens bbq-huvudstäder...

I alla fulla fall - en höjdare säger vi. Men då hela Redaktionen är som tossiga i bbq-sås - och gärna sett att vi hade bbq-sås i våra kranar hemma och gärna smetar in oss i det då och då... - gör ju oss lite subjektiva i frågan.(nä, vi smetar inte in oss i det. Eller?)

BBQ-såsen är kanske lite för söt men det är ju en variant som "skall passa alla" enligt klassisk McDonald's-manér och i det här fallet så balanseras sötman av baconets sälta så det blir ganska bra. Och med lite bett från rå lök och en skön mjuk ost som lägger sig som en liten smakfilt i gommen så blir det en härlig upplevelse.

Tycker vi.

4 kommentarer:

bark sa...

Själv åt jag en "Whopper More Pepper". Jalapeños och jalapeñosketchup. Fast ingen lök?

Den var väl okej...

bark sa...

Nu har jag ätit Hollywood-burgaren. Du har rätt - bbq-såsen ger bra skjuts åt den. Bästa temaburgare på länge.

henrik sa...

Ja, den räddades av såsen och för en gångs skull så känns baconets närvaro välmotiverad.

Angående Whopper Pepper & More Pepper så föredrar jag den första, "More" tillförde inte särskilt mycket mer än just styrka. Det intressanta var att Whopper Pepper inte var den gamla vanliga Peppern - äntligen slipper man feferoni! Istället har den jalapeños och en starkare sås. Rätt lycka, faktiskt.

För övrigt saknar jag gamla fina Whopper Garlic från den tiden de blandade stark vitlöksmajonnäs på färsk vitlök på bk-restaurangerna. Bad man snällt kunde man få en slev på ett mugglock så at man kunde dippa! Sedan bytte de ut den "hemlagade" vitlöksmajon mot någon hemsk färdig gegga med burkvitlökssmak och nuförtiden finns väl inte Whopper Garlic kvar alls? Inte heller den där andra vitlöksburgaren de hade. Nej, BK var snäppet vassare förr.

Anonym sa...

Det där att cheeseburgaren kostade 115 kr va bara en april skämt. Dom ville nog testa oss om vi gick på där.