29 apr. 2009

Another day...


...another burger.

Nu från Kingen. Med kött och dare I say it...bacon. Plus en sötstark honey cayennedressing.
Låter spännande. Har inte testat. Återkommer så snart jag bara kan.

Sweet dreams så länge!

3 kommentarer:

Sandra drömkaka sa...

Den vore intressant att testa mums!

dubbelmackan sa...

Låter godare än vad det är. Det är dressingen som har en touch av honung och cayenne, så lyckas man få med en klutt i varje tugga smakar det lite, men gott. Annars smakar som kött med bacon. Och bröd. Mer cayenne om jag hade fått välja.

slummarn sa...

Smakade den idag och blev MYCKET besviken. Jag tycker BK har de överlägset bästa burgarna, men denna är helt meningslös. Stark är den absolut inte, på en skala från 0 till 100, där 0 är honung och 100 är ren cayennepeppar skulle jag säga att den är 10. Men dressningen smakar mest mayo.

Jag ger den 1.5/5 för att vara en konceptburgare som skall bygga hetta och sötma - men 3 för en vanlig whopper.