11 feb. 2009

Sagan är all, Pigall


Bara en liten notis.

Häromsistens så försökte Redaktionen (Xtian + frilans) hitta en Pigall, som vi som bekant inte gillar, för att ge bort.

Bara på skämt och kanske nåt som kanske skulle uppfattas som en förolämpning och en varm spottloska i ansiktet(inte långt från smaken på Pigall faktiskt) på föremålet för vårt humorististiska presentuppslag.

4 Pressbyråer senare fick vi ge upp och köpa en påse "Vägmärken", Ahlgrens försök till varumärkesförlängning på sina bilar. Inte alls lika kul. Men godare.

Poängen är: Grattis Pressbyrån till förbannat bra inköpsstrategi. En icke inköpt Pigall är också ett inköp!

Snart står vi utan den där domedagschokladen!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Men hallå, pigall är ju gott ju!

bark sa...

På tal om chokladbitar: Kommer fastfoodlovers att uppmärksamma att chokladbitarna från Cloetta inte bara omdesignats utan blivit mycket mindre?

Elundmark sa...

Undrar precis som Anonym, vad är det ni inte gillar med Pigall egentligen? Visst den kanske inte smakar lika mycket som den borde, men god är den ju! argh, haha

Xtian sa...

Anonym/Elundmark: vad jag inte gillar egentligen? ja, kanske att det smakar extremt äckligt. Härsket smör/sur grädde lagt i form, ismulat lite rester från godisfabriksgolvet och sen stelna. Typ så smakar/känns det. Ledsen, men här viker jag inte en tum - det är äckligt.

bark: va? mindre? Är det sant eller är det "bara" en känsla man får efter redesign?

bark sa...

Det är fakta: Dubbelbitarna i gamla desigen låg på 2x4 "bitar" och ca 62 g. De nya förpackningarna innehåller 2x3 "bitar" och är på ungefär 50 g.

mw sa...

Pigall är ju en klassiker!

SKÄRPNING!

Malwin sa...

Angående cloettas omdesignade choklad så gillar jag den nya guldnougaten bättre, smakmässigt. Det är nog inte nytt recept, men ny kantigare form.. Hur nu en ny form kan vara godare vet jag inte, men det är väl lite som pasta antar jag.. :)

Robin sa...

Hur står sig geisha jämfört med pigall?

Anonym sa...

Åhhh Pgall som är sååå gott!!!
Där ser man hur olika smaken kan vara!

Janne sa...

Jävligt sniket att ändra storleken från 62 till 50gram men samma pris som innan.. det är att lura kunderna..