28 jan. 2009

Inte dubbel, men trippel i Bubbel

"Fizznissnews"


LOKA lanserar ny smak - Skogsbär, den klassiska rostbrödssylten (ja, för undertecknad iallafall) med blåbär, smultron och björnbär. Allt blandat med vattnet från källan i Bergslagen. Säkert gott, vi kommer att dricka när det finns i butik "under januari".Ramlösa, den sydländska källan tar ett mer exotiskt grepp och slänger in lite Mango för den där söta lite mer våriga smaken. Stellan har smakat. Mango är ju ingen passion för mig då den har drag av halvrasslig hotelltvål i smaken. Men smaka kommer jag, kanske inte redan 2 februari då den finns i butik, men snart därefter.
Nu vuxenavdelningen (om du är under 18 år, sluta läsa nu, det handlar om alkohol):
För er som inte infinner sig i butik för ovanstående Ramlösasläpp den 2 februari kan istället hänga på närmsta Systembolag samma dag för releasepartyt av Xide Jasmine/Peach - vuxencider med ungdomlig känsla och "fruktig och blomstrande smak" (den med ögonen med sig såg att Stellan hade smakat även denna). Vi kommer säkert att smaka när det hettar till lite mer på digitalmätaren i köket som just nu visar deprimerande 3,8.


Så ingen kan i alla fall skylla på att det inte finns nåt att läska sig med....


(pressmtrl från Spendrups samt StarPR)

2 kommentarer:

Christina W sa...

Och nu var det ju det där med åldersgränsen...Man kan dricka de där systembolagsdryckerna på krogen men inte gå omkring med dem i en kasse. Ty om farbror polisen kommer och ser din kasse och du är 18 år så kommer farbror polisen att beslagta dryckerna eftersom du inte har åldern inne för att handla dryckerna på bolaget.
Men om du står i baren någonstans med en flaska i handen så går det alldeles utmärkt.

ME sa...

Ganska besviken faktiskt. Den jäkla cidern smakade ju inget!