21 dec. 2008

Årets (företags)julklapp 3


Vi unnar oss en klapp till oss själva

Om du har ett företag så kan du beställa en helt egen kaffemaskin från Nespresso (ja, det kan du göra även som privatperson på Nespresso.se, och då rekommenderar Xtian C100 som han har hemma)

För oss som gillar saker som "snabbt" och "gott" samt även har en för faiblesse för "kvalitet"(här tror jag att många höjer ett tvivlande ögonbryn, men hey - så är det iallafall) så är Nespresso vårt val av kaffemaskin.

Vi valde en enkel variant som heter Gemini CS 100 Pro, den täcker mer än väl våra behov, även om det finns lyxigare varianter, men just "lyx" är ju inte ett av ovanstående attribut vi tillskriver oss, eller hur? I så fall det mer klyschiga och roliga ordet "vardagslyx"...

Vi vill ju inte låta som köpta, men det är vi inte. Vi är bara supernöjda med vårt Redaktionskaffe. Och beröm är väl alltid trevligt att dela ut, eller hur? Hellre det än gnäll så här i juletider och mediala svarta hål av "oro", "kris" och "kaos".
Nä, vi tar en paus från det och tar en kopp kaffe istället. Iallafall för en stund.

1 kommentar:

Pytte sa...

Cred för berömmet! Känns som att de enda man riskfritt får lov att hylla i den kulinariska världen nu för tiden är godmodiga gröna bönder och lokala miniföretag... Älskar Nespressomaskinerna. Önskar jag hade råd med en. Och med ampullerna. Men va fan - så länge de är billigare än ute-kaffe, right?