12 nov. 2008

Bundles of Burgers


Lite kort om burgers


- MAX fetar på en med ett beprövar kort - Tasty Trio som har blivit Italian Trio. Läs vad vi tyckte förra gången.
Synd på nachoburgaren tycker vi, men hey - alla drömmar kan inte slå in.

- Tur då att Kingen levererar en drömburgare - Whopper Piñata. En burgare som vi uppskattar mer och mer för varje gång.
(kan dessutom nämna att Kingen har ett samarbete med Stadsmissionen - för varje sålt Piñata-meal så får Stadsmissionen en slant till sina ungdomsverksamheter - så snacka om extra gott mål mat!)


Men..... Whopper Piñata Först i mars 2006, sen juni 2007, nu november 2008.
Börjar vi se ett mönster? El Maco på Donken - minst en gång om året, nu Piñata en gång om året och MAX lanserade sin mexiburgare i år.... Vem blir först att ha en sån burgare på fast meny? Frågan är om någon vågar... Tror mer på en återkomande fiesta på alla kedjorna. Hoppas och tror ska jag säga. Och, snälla burgerbuddies(ja, ni på McD's, BK o MAX alltså), planera tillsammans så att det inte krockar, så att vi har ett jämnt flöde av meximeat...

- För den som vill läsa mer burger-nyheter - kolla in DN På Stan's burgertest. Blandat restauranger och snabbmatsrestauranger.... lite sloppy(!) kan man tycka. Men ändå. Kul läsning och hedervärd artikel.

- En icke burger-relaterad nyhet är att Pizza Hut öppnar i Örebro, närmare bestämt på/i(?) Västhaga. Grattis Örebro till en lunchbuffé som kan sänka den bäste!

1 kommentar:

Anonym sa...

Även förra gången hette gästspelet "Italian Trio".

Om ni frågar snällt och får dem att trycka ihop alla tre till en välfylld burgare så kan jag lova att ni kommer sätta ett toppbetyg.

Smakar perfekt. Lite dyrare - mycket godare.