8 okt. 2008

Pizza Hut goes Pizza Hut

En snabb replik från Pizza Hut.

Föredömligt snabbt fick vi ett mail från svenska Pizza Hut ang. namnbytet i England som vi har rapporterat om innan.

de skriver:

"Information från Pizza Hut 7 oktober 2008

Med anledning av artikeln som publicerades på DI.se igår har gäster hört av sig och undrat hur detta kommer att påverka Pizza Hut i Sverige.

Läs artikeln här

Därför vill jag tydliggöra att vi på Pizza Hut i Sverige kommer att fortsätta vara Pizza Hut. Det är viktigt att poängtera att namnbytet i Storbritannien är av tillfällig karaktär och gäller bara en del av restaurangerna.

Däremot har Sverige likt Storbritannien gjort stora förändringar på vår meny med fler pizzor, nya pastarätter och salladstallrikar på menyn. Detta för att tillgodose efterfrågan bland våra gäster. Idag står våra Panpizzor för cirka 85 procent av försäljningen, resten är sallader och pastarätter.

Pizza Hut har idag tio restauranger i Sverige och den 11 november öppnar vi i Örebro.

Med vänlig hälsning

Björn Källström, vd, Pizza Hut Sverige"

Föredömligt snabbt marscherat och agerat tycker vi - dessutom väldigt roligt att den lilla nischbloggen FastFoodLovers anses viktig nog att kontakta för klargörande även om dementin/klargörandet gäller en artikel på DI.se..... Men hey, snart är det DI.se som publicerar motsvarande angående "artikeln som publicerades på fastfoodlovers.com", eller vad tror ni?

Tack och bock Pizza Hut.

3 kommentarer:

Stellan sa...

Jag kan bara önska att hutten började bre ut sig lite snabbare. Älskar deras pizzor.
Som varande siffernörd (nåja) måste jag dessutom påpeka att deras nästa etablering blir enhet nummer elva, som öppnar den 11/11. Fniss.

Magnus J. sa...

Vågar man hoppas på att nummer 12 öppnar i Linköping 12/12? Rikets femte största kommun borde definitivt kunna bära upp en Pizza Hut.

Anonym sa...

情趣用品,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,色情,成人影片,色情影片,免費A片

情趣用品,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊

情趣用品,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影

A片,aio,av女優,av,av片,aio交友愛情館,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,視訊聊天室,080苗栗人聊天室,上班族聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,一夜情聊天室,情色聊天室,情色視訊,美女視訊,辣妹視訊,視訊交友網,免費視訊聊天,視訊,免費視訊,美女交友,成人交友,聊天室交友,微風論壇,微風成人,sex,成人,情色,情色貼圖,色情,微風,聊天室尋夢園,交友,視訊交友,視訊聊天,視訊辣妹,一夜情

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣

情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室

情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,A片,A片,情色,情色

情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影