25 okt. 2008

Maxad Meny i Malmö
Porten mot Europa - där det ständigt öppnas nya dörrar

Vännerna på MAX Hamburgerrestauranger levererar en ny restaurang i centrala Malmö. Kanske inte så mycket att yvas över kan tyckas - ja förutom att det finns än en möjlighet att njuta Friscoburgare - nu på Stortorget i Parkernas Stad.

Men, det som är grädden på moset eller ska vi säga plusmenyn på ditt meal... är falafel!
Just det, i staden där falafel blivit det nya svarta eller den nya varmkorven kanske är mer passande - då ser Max till att inte bara ha koll på marknaden utan till och med "sova med fienden" so to speak. På menyn finns falafel, falafelburgare och falafel-box( här frågar man sig ju vad en falafel-box är...en box full med falafel "family-bucket style"? En box gjord av formpressad falafel? Eller en slags barnmåltidsbox med falafel och leksak?)

Gutsy!

Vi hoppas naturligtvis att det går bra och har faktiskt redan bokat en avsmakningsresa ner till Malmoe för att täcka en bråkdel av utbudet i Sveriges Texas.

Lycka till Max på Stortorget

6 kommentarer:

Anonym sa...

Sveriges Texas var det ja...

Filippa sa...

Varför får inte vi stockholmare falafel ? Diskriminering!

Anonym sa...

Nu börjar det bli långt mellan inläggen igen. Inte bra. Tänk om läsarna söker sig till uppstickaren istället?

Men det finns kanske utrymme för två snabbmatssidor. Speciellt med så pass olika inriktning. Jag tar tillbaka skrämselförsöket.

Anonym sa...

Tänker du på alltomsnabbmat.se? Det är ju i princip två helt olika sidor. Alltomsnabbmat är väl lite mer hardcore fastfood USA, medan fastfoodlovers är mer allmänt.

Håller med om att det är dåligt med nyheter här nu. Kom igen!

Xtian sa...

filippa: lugn, det kommer. Men du har inte hört det av mig.... ; )

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.