25 sep. 2008

Rule Britannia!

Oh, well chaps, how about some crips then?

Det bästa som nånsin kommit från Storbritannien, ja förutom..., nä, det är nog detta:

Salt & Vinegar-chips. Och nu har Estrella lanserat sin variant - en mycket efterlängtad nyhet har vi förstått när vi pratar med chipsaholics runt om i Sverige.

Estrella verkar ha förlagt sin pressrelease och ett smakprov till Redaktionen - tur då att Stellan finns och kan rapportera!

Det är ju inte första gången Estrella ger sig in i den här leken - har funnits i sortimentet innan och nu kanske suget varit för stort och man testar igen. För oss som gillar vinäger-snörpet i gommen och på tungan kan detta natuligvis blir en härlig stund. Får se hur de smakar...
(bild har vi även lånat från innan nämnde Stellan)

15 kommentarer:

Elin sa...

Wooohoo! Fast det är skillnad på Salt&Vinegar och ja Salt&Vinegar. En del dissar lyxvarianten med havsalt och balsamvinäger till exempel... Åh men det är så gott till , ehum, mackor :)

Swedish Mike sa...

Elin, jomenvisst. Har i England sa ar det sett som en naturlig del av lunchen. En taskig trekantig macka, en liten pase chips och en lask. Det ar en normal lunch.

Gissa om man vart forvanad forsta lunchen man at har. Jag har bott har sedan Jan 2000 och har fortfarande inte vant mig vid detta.

Lunchrestaurant ar ett valdigt frammande begrepp. Massor av sandwich barer och fast food restauranger men nastan inga sit-down restaurants for lunch.

Men de ar ena jaklar pa chips(crisps) ;)

// Mike
http://www.freestylecookery.com

Maria sa...

ÄNTLIGEN! :-D

Anonym sa...

Whohoooo!!!
Hett efterlängtade!!!
Nu väntar vi bara på att Schweppes coconut lanseras i Sverige också sen är livet fullkomligt!!!

Helena sa...

Wow, äntligen!

Anonym sa...

Äntligen! Har saknat dom och Ranch-chipsen!

Anonym sa...

Underbart - märkligt bara att det tog sådan lång tid. Man har ju testat typ 500 mer eller mindre märkliga smaker (typ sweet chila mm) den senaste tiden. Nu väntar vi bara på att man plockar fram Ranch-chipsen och Russian-dippet (den med rödbetor ni vet...)

SqZ sa...

Blä! Provade salt- och vinägerchips när jag var i USA och det satte sina spår.

Åsa sa...

Jaaaaaa! Bästa nyheten på länge! :D

Anonym sa...

Varför kan inte svenska butiker helt enkelt börja sälja McCoy's och Walkers chips? McCoys är mina favoriter när det kommer till krispighet... Förra året hade de under en tid en kampanj med typ "asian hot ribs"-smak. Skitgott. Engelsmännen kan det där med chips och chipssmaker.

Bara vanliga smokey bacon och salt&vinegar i småförpackningar borde alla butiker ha.

Anonym sa...

Ja! Nu finns dom i butik!
I alla fall på Ica Maxi i Allum, Partille.
Har dock inte smakat än...

Anonym sa...

Ja ja ja! Äntligen! Underbart! Absolut godaste chipssmaken!
Men, McCoys som nån nämnde, är det inte de som gör jättetjock chips med någon konstig bismak? Om det är dom så har jag ätit deras salt&vinägerchips och de smakade, hur konstigt det än kan låta, inte ett dug gott.

Anonym sa...

Är lite besviken på smaken...
Lite för snälla för min smak tyvärr.
Men dom stillar suget i alla fall!

Anonym sa...

Hej allt...
Nyhet..."Kettle Chips" (the real ones!) are available in Sweden from this week in PrisXTRA & City Gross. 5 new tastes (including Balsamic Vinegar and Sea Salt)...the best chips in Sweden! Go get em!

Anonym sa...

情趣用品,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,色情,成人影片,色情影片,免費A片

情趣用品,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊

情趣用品,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影

A片,aio,av女優,av,av片,aio交友愛情館,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,視訊聊天室,080苗栗人聊天室,上班族聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,一夜情聊天室,情色聊天室,情色視訊,美女視訊,辣妹視訊,視訊交友網,免費視訊聊天,視訊,免費視訊,美女交友,成人交友,聊天室交友,微風論壇,微風成人,sex,成人,情色,情色貼圖,色情,微風,聊天室尋夢園,交友,視訊交友,視訊聊天,視訊辣妹,一夜情

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣

情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室

情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,A片,A片,情色,情色

情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影