4 sep. 2008

Kom igen nu...


...det här är bara löjligt.


"Scan först på marknaden: Skivad falukorv - för en enklare vardag

Scans klassiska falukorv finns nu även i skivor. Skivad falukorv gör vardagen enklare för konsumenten. Det går fort och snabbt att ta fram så många skivor som behövs och lägga i stekpannan. Färdigskurna skivor underlättar också för dem som har svårigheter att skära själva.

Scan har tagit fram en färdigskivad version av sin klassiska falukorv. Det är en produkt som passar konsumenter som har ont om tid genom att den är klar att användas; inget skinn att ta bort, ingen skärbräda eller kniv som tas fram och ska diskas. Ta så många skivor som behövs och lägg sedan resten i frysen. Jämna skivor gör även att de får samma tillagningstid.

- Idag har många konsumenter mindre tid än vad de hade förr. Det ska gå fort och lätt att laga till en vardagsmåltid. Med färdiga skivor sparar man både tid och disk. Ytterligare en fördel med den färdigskivade falukorven är att det är lätt att plocka fram önskad mängd skivor, även från frysen, säger Caroline Åslund, produktchef Scan AB."Och då är vi ändå älskare av allt som går snabbt.

Men har man inte tid att skiva sin korv då kan man lika bra strunta i att köpa den och äta på restaurang eller köpa helt färdiglagat.

Visst, i en passus nämner man att det underlättar för folk som kan ha svårt att skära själv - gott så. Men 90% av releasen pratar kring den stressade nutidsmänniskan.

Och "spara disk", en kniv och en skärbräda... Om man ändå ska ge sig på att laga mat så kan du ge dig fasiken på att den där skärbrädan och kniven åker fram ändå... "spara disk"...pfuh!

Scan först på marknaden...jo, det finns en anledning att ni "hann först" med denna världsomvälvande livstilssprodukt för oss i farten....

(nån som anar vår drypande ironi?)

13 kommentarer:

Swedish Mike sa...

Herre javlar, har det blivit sa har illa hemma i gamla Svedala? :(

Det har maste vara en av de dummaste produkterna jag har hort om pa lange, och da bor jag anda i England.

Jag trodde att konsumenterna har var valdigt lata men att kopa fardigskivad falukorv tar nog anda priset.

Det vore roligt att veta om den har produkten verkligen saljer eller om den forsvinner ut ur sortimentet a det snabbaste.

// Mike
http://www.freestylecokery.com

P.S
Ursakta avsaknaden av Svenska tecken men det ar svart att fa tag pa tangentbord med dem har i England ;)

Anonym sa...

Enda fördelen är väl just om man fryser den, då slipper man tina hela korven. Men jag håller med...kom igen.

Ulrika sa...

Ooh, tänk om det blir som med limporna - snart finns det bara färdigskivad korv att köpa och ingen oskivad...

Anonym sa...

Haha skivad falukorv :P det var det dummaste jag hört. (iofs kan det ju vara bra om man är i skogen och inte har med sig en kniv?). Fast iofs finns det flera sånna där onödiga matvaror, färdighackad lök t.ex

Anna sa...

Dumt är betyget. Men inte dummare än färdigsköljda vindruvor i miniförpackning... Inte jättejobbigt att på egen hand vskölja en vindruvsklase och äta ett halvt kilo (själv)!

Det kan dock finnas en stor marknad för färdigskivad korv, tänk på alla som gillar att smygäta falukorv i tvättstugor...! Måste underlätta med färdiga skivor där det inte finns några skärbrädor och knivar. =)

Helena sa...

Nej, det här verkar inget vidare. Vem har bestämt om tjockleken på falukorvsskivorna. Någon standardiseringskommité som suttit och mätt och bestämt att ja, jo, så här tjocka ska de vara. Jag vill ha tunna nästan knaperstekta falukorvskivor och det finns ju de som vill ha riktigt tjocka. Det här verkar väldigt platt och "lagom".

bark sa...

Jag nämnde det här för en tidigare Scan-säljare.

De provade det här konceptet för ca 25 år sedan, men det blev ingen succé då. Främst eftersom korven gjorde förpackningens insida kladdig, vilket kunderna tyckte var oaptitligt. Troligen har man löst det problemet nu.

pp sa...

bah, det var väl inte så dumt...jag kommer köpa och prova.

toppen att kunna ha fryst och plocka fram några skivor i taget

Hanna sa...

Haha, de borde fousera på att få in högre kötthalt och inte tomrum i korvpaketen.

Oskar sa...

Genialt! Alla de med handikapp som gör att de har svårt att skära men lätt att steka, de kommer äntligen att kunna få sin falukorv igen. Är en fråga om rättvisa som jag ser det. Hoppas bara förpackningen kan öppnas utan kniv eller sax.

Nu väntar vi bara på tudelade köttbullar, kortklippta spagetti, färdigvispad grädde och ägg utan skal.

Marcus sa...

Ulrika tog upp det här med färdigskivat bröd som ju faktiskt blivit en framgång. Inte för att det tar särskilt lång tid eller är särskilt svårt att skära av en skiva av ett bröd, men varför köpa oskivat bröd när det finns skivat? Jag tycker det här med färdigskivad falukorv spontant känns lite "overkill" men jag är inte så säker på att det är en dum idé. Bra att SCAN provar så får vi väl se vad marknaden tycker.

Anonym sa...

Är det första april idag?

Att skiva en hel falukorv tar max en minut. Sen kan man lägga den i frysen eller käka upp den eller göra vad fan man vill med den.

"Spara disk", jo tjenare en kniv som man kan torka av med en ruta hushållspapper, är det disk det?

Nej detta var nog årets dummaste produkt! Personligen skulle jag tycka det var pinsamt att lägga upp en färdigskivad falukorv på bandet.

Och ang. reumatiker och andra: falukorven är så mjuk så det är inget problem alls för de allra allra flesta med nedsatt funk. i händer/armar.

Anonym sa...

情趣用品,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,色情,成人影片,色情影片,免費A片

情趣用品,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊

情趣用品,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影

A片,aio,av女優,av,av片,aio交友愛情館,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,視訊聊天室,080苗栗人聊天室,上班族聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,一夜情聊天室,情色聊天室,情色視訊,美女視訊,辣妹視訊,視訊交友網,免費視訊聊天,視訊,免費視訊,美女交友,成人交友,聊天室交友,微風論壇,微風成人,sex,成人,情色,情色貼圖,色情,微風,聊天室尋夢園,交友,視訊交友,視訊聊天,視訊辣妹,一夜情

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣

情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室

情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,A片,A片,情色,情色

情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影