17 sep. 2008

Bappelsin + Pucko


En klassisk kombination i flytande form.


Sedan urminnes tider så har kombinationen apelsin och choklad funnits i våra gommar. Romerska bågar och Always* är ju gamla klassiker och lysande exempel på detta.
*(EDIT: Här menar vi alltså den numera avsomnade Marabou-produkten Always - chokladstavar med apelsinssmak. Inga hygienartiklar således....)

Pucko - en dumbom men även den klassiska chokladdrycken som ackompanjerat mången varm korv vid otaliga korvkiosker runt om i landet.

Nu släpper man en med apelsinsmak. Finns på Pressbyrån och hos andra utvalda handlare.

Den smakar som flytande Always. Konstigt, men positivt, nog så är det faktikst apelsinjuice i och inte nåt konstigt smakpulver.

Men god är den i vilket fall som helst. Frågan är bara hur apelsinsmaken rimmar med en grillad med räksallad och rostad lök?


(bilden lånade vi från Salt)

8 kommentarer:

Stellan sa...

Najje! Inte flytande Always… 
Jag vet i och för sig vad du menar, men nuförtiden sitter väl det märket bara på intimhygienprodukter för kvinnor?
Jag har förresten norpat bilden från Arlas bildbank.

bengt sa...

Heter den inte Alldays?
Själv så måste jag få med en gammal förpackning på trosskydd/bindor när det ska handlas. Det är droppar och ultra/medium/maxi.

Men jag vet inte vad det har med FFL att göra.

busett1 sa...

Men den är gooood! Smakar som romerska bågar men i flytande form. Dock blir jag lite tveksam om man förstår att det är en Pucko som står i hyllan med den etiketten.

Clive sa...

jag är intresserad.Drack en coca cola med apelsin smak i London för 2 år sedan och den var tasty, lite som Troccadero.

Anonym sa...

Den ska testas. Garanterat. Minns du chokladapelsinen som var rund och lika stor som en apelsin som man sedan åt "klyftor" av? Mumma. Och vanlig Pucko köper jag ofta i enlitersformat nu. Slurp!

busett1 sa...

Maria,
Pucko i enliters är inte äkta Pucko. Den är UHT-behandlad medan flaskan är körd i autoklav. Tror att reseptet är något annorlunda med.

Anonym sa...

Maria, chokladapelsinerna finns på The English Shop i Gbg (och Sthlm). Stor åtgång på dem dock, enligt personalen. :)

Anonym sa...

情趣用品,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,色情,成人影片,色情影片,免費A片

情趣用品,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊

情趣用品,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影

A片,aio,av女優,av,av片,aio交友愛情館,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,視訊聊天室,080苗栗人聊天室,上班族聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,一夜情聊天室,情色聊天室,情色視訊,美女視訊,辣妹視訊,視訊交友網,免費視訊聊天,視訊,免費視訊,美女交友,成人交友,聊天室交友,微風論壇,微風成人,sex,成人,情色,情色貼圖,色情,微風,聊天室尋夢園,交友,視訊交友,視訊聊天,視訊辣妹,一夜情

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣

情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室

情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,A片,A片,情色,情色

情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影