25 aug. 2008

We are all the winners....


...but "Anna" is the best!


I vår snabbutlagda "vinn en Grekisk kokbok"-tävling så delade "Anna"(vi kan kalla henne så, läs det baklänges och du ser hennes riktiga namn) med sig av ett grekiskt matminne:

"Jo Ni, upplevda på plats- charterresa Zakynthos. Mmmm, sol, salta bad, paraplydrinkar och mat…..HA!, Rättelse- skämd mat!!

Tredje dagen drabbades jag och min reskompis av en slags horribel magsjukeåkomma. Vi anade dödlig utgång. Det kändes i alla fall så!

När vi två dagar senare, totalt vända utochin kunde imundiga en grekisk sallad utan att vilja dö var det himmelskt!

Ooh, du mumsiga fetaost giv mig mina krafter tillbaka!"


Och nu så "Anna" kan du blanda i feta i nästan allt, för det välkomnas i den här boken som kommer på posten så fort vi bara kan posta den(läs:orkar).


Ni andra kan titulera er vinnare genom att ta er till MAX och få händerna på en Crunchy Nacho Burger, en burgare som är precis vad det låter(!) (s)om... Nachos på en burgare med både tacodressing och het salsa. Deras konkurrenter har ju kört det innan och vi har ju bara haft gott att säga om dom så varför skulle den här vara sämre(för MAX har väl inte haft den innan?).

Vi tar en till middag ikväll - du också?

3 kommentarer:

Stellan sa...

Nu blir jag sugen. Men det är för långt att köra till Partille bara för det…

Jesper sa...

Klämde just en Nachoburgare till lunch och kände mig tyvärr inte alls som en vinnare...

Svenne Banan-tacosås, minimalt med dressing, för många chips och en torrhet som fick mig att hoppas på Donkens kommande kampanjburgare McFnöske.

Om förra California-Gucca-burgaren kombinerats med den här kunde vi snackat. Nu mest ett konstaterande att Max än en gång är långt ifrån smått magiska Hot Chipotle.

jo sa...

Ja! Vilda Bebin goes Crunchy Nacho tonight!