30 maj 2008


Har vi sagt att vi drar till New York för att äta mat?

Redan har matstressen infunnit sig. 3 middagar och 3 luncher. Snacksande däremellan.

Ack dessa problem.....

Men hav förtröstan, vi lämnar vår fd. sleeping partner, numer en mer aktiv om än ibland ganska trilskande Redaktionsmedlem som ansvarig för inlägg. Tvivlar starkt på att det blir annat än "ääääpeljoooos","siips" och "tjottbuuular" skrivet. Men hey, bättre än inget eller hur?Tips för NY mottages naturligvis men kan komma att ignoreras....

Bokat är: Shake Shack och till 99% Desserttruck
BBQ-restaurang ligger på önskelistan och den som verkar mest tillgänglig är RUB även om Fette Sau är lite mer poppis, men det funkar inte riktigt...
Brunch/Lunch på Pastis är tydligen ett måste, just står det mellan dem och Les Halles fast där är "the jury still out". Lunch på Grand Central Station är däremot helt klart.

Ja, sen är det ju inte ett besök om vi inte tittar in både här och där, samt kanske nånannanstans.
(och en menyutvecklare på Kingen sa att man bara var tvungen att äta på David Burke & Donatella, för de har nåt som heter "Angry Lobster" och det var den rätten som inspirerade till "Angry Whopper", den enda rätten på Kingens meny som introducerats på den amerikanska marknaden från Europa. Bara en sån sak...Och det lustiga är att han kan säga en sån sak till oss och vi faktiskt går igång på det....).

Snart bär det av, men än är det några dagar kvar. Och som en extra icing på kakan - för att inte vältra i självbelåtenhet - den som kan gissa rätt på var vi ska bo vinner en finfin present från New York(vad det blir får vi se, men nåt "gössigt blir det). Maila in ditt svar till fastfoodlovers@hotmail.com, senast den 9/6. I ämnesraden vill vi ha "I Love NY"(en bra ledtråd till svaret finns nånstans i inlägget).

3 kommentarer:

annawii sa...

Kul att ni är tillbaka! Har ju saknat er :)

Filippa sa...

Trevlig resa !

Bendel sa...

Pastis är en favorit. Och Les Halles (en gång besökte jag båda samma dag). Och Oyster Bar i Grand C Station. Trevlig resa!