29 maj 2008

Get a sixpack


Sommaren är här och det är dags att ordna till ett sexpack.

Men, till den här Redaktionens stora glädje, så pratar vi inte om rutor på magen, snarare ett sexpack i magen....

Burger King lägger sig i framkant när det gäller Burger Innovation. Med en kombination av "Sliders"-trenden och det växande segmentet "plockmat" och den "sociala måltiden".

6 små burgare, förenade tillsammans av ett brytbröd. 3 smaker, 2 av varje. Lanseras den 4/6
Perfekt till fotbollskvällen med grabbarna (lustigt, den lanseras precis innan ett stort mästerskap...måste vara en slump...).
Vitt hamburgerbröd, Anguskött och klassiska "dressings" såsom bacon, senap, gurka etc.


Alla vi på FastFoodLovers tycker naturligtvis det här är en lysande idé. Dels så är det en kul grej, dels så kan man sitta o mumsa en hel del och inte vara fast vid att trycka i sig sin burgare direkt o sen sitta där...ensam.

Nä, det kommer att serveras en hel del Burger Kings Angus sexpack på våra Redaktionsfester kan vi lova! (om ni nu får en inbjudan till en Redaktionsfest, väldigt få förunnat...).

(Fasiken vad skönt det var att komma tillbaks i bloggosfären med en så här god nyhet! )

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken storstilad comeback!!!

Det där var den mest spännande hamburgernyheten någonsin skulle jag vilja påstå, åtminstone sedan...ja, hamburgaren. Jag ska med glädje sitta mol allena och bryta små härliga kaloristinna munsbitar.

Anonym sa...

Skriver denna kommentar på releasedagen 4/6 efter att precis ha ätit ett 6pack. Vilken burgare!

Jag blev verkligen mätt, och burgaren är riktigt god och "smakar" verkligen nyskapande.

Nu hör till saken att jag jobbar på Burger King (medarbetare så ingen högt uppsatt chef) och jag äter gärna på andra snabbmatshak och brukar aldrig ens prova BK:s kampanjsburgare för brukar inte tycka de lockar så mycket (barbecue-sås är inget jag föredrar) men den här burgaren tyckte jag verkligen såg god ut, och det är den verkligen!.

En meny kostar 75kr
Alternativt kan man köpa med extra dryck +pommes för 95kr

Bara 6-pack går på 55kr.

Besvarar gärna frågor.

Anonym sa...

Usch. Fy fan vad äckligt det var.

För det första. Burgare skall TILLAGAS, inte slängas in i Micron och köras i en liten stund. Så som de gör på de tre ställena jag testat detta sexpack.

För Burger King GA-Torg, Malmö. Första dagen. Brödet var segt och kändes som en slät bulle runt om. Burgarna var knappt varma. Tack för det.

Nästa Burger King Mobilia. Köper drive thru luckan och börjar mumsa på parkeringen. Men fy fan. Lika mjuka och äckliga bröd. Finns ingen grillyta på bröden och det är ett fiasko igen.

Burger King Kronprisen vid 21.40 tiden en kväll. De brukar laga burgaran ifrån grunden. Men vad gör fanskapet. in med lådan i micron och kör. Skulle det inte vara grillat? Kolla ordentligt på burgarna hemma och ser de fuskat totalt. Inget är som utlovat. Ingen yta på burgaran, de hade kunnat vara kokta. Brödet är mjukare än mjukt och har inga tendenser till att de fått lite gräddning.

Burger King, vad fan sysslar ni med?

Charlie sa...

Tänkte bara tips om denna tråd på flashbacks forum där det diskuteras varför BK micrar sina burgare:
https://www.flashback.info/showthread.php?t=695490

Hoppas någon svar där kan göra dig klokare :)

P.S
Mycket intressant blogg, keep it up med nya intresant produkter. :)