29 mars 2008

Don't mess with Texas


Den kaxigaste delstaten får avsluta McDonald's kampanj.

Den fjärde burgaren i vår roadtrip, Texas Grande - en rejäl 140 grams hamburgare som kröns med ost, färsk lök, Texassås av tomat och avrundas med en svalkande guacamole. Allting serveras i ett ovalt bröd toppat med sesamfrön och chili.

När man ser på ingredienserna och smakar på dem, var för sig, så får man en känsla av att Produktchefen för El Maco tog sig en liten diskussion med Produktchefen för Great tastes of America och övertalade honom att slänga in en extra burgare som innehöll El Maco-kampanjens leftovers - salsasås och guacamole....

Så är det ju naturligvis inte. Eller?

Anyway, smaken som helhet är bra, en liten hetta från "Texassåsen" och en guacamole som är lite för syntetisk för vår smak men som ändå gör sitt jobb. Precis som i övriga kampanjen så är det här en burgare som är bra sammansatt utan att dra iväg som superduperkampanjburgare.

Och för en gångs skull så kände vi av lite av hettan i chilibrödet, stack till lite då och då i munnen och eftersom vi inte åt med grillpinnar så måste det ju vara chilibrödet...

En helt okej burgare. I en helt okej kampanj. Tack för den här gången, "pal"!

1 kommentar:

Anonym sa...

I Texas käkar man på Whataburger. Bästa hamburgarna ever!!! Kan inte tänka mig något annat.
Well, ok, Fuddruckers är ok med :-) Särskilt deras buffalo meat burger.
Gourment Burger Grill i San Antonio är fantastisk. Mmmmm. Deras Kobe Beef burger är hur god som helst.
Red Robin är också ok.

Men klart lite sisådär blir jag då allt some har lite chili på sig kallas för TexMex i Sverige. Man borde skydda TexMex precis så som man gjort med Champange och andra namn.