12 feb. 2008

La-di-fuckin'-da


Varför, hur, vem och vad?Estrellas
"tillfälliga upplaga" av Tra-la-la-chips med smak av Italien.

Varför:
varför namnet Tra-la-la? För att ni sponsrar Melodifestivalen?(nä, det är OLW) För att man sjunger mer i Italien? För att man brister ut i skönsång av era chips? Inget svar på påsen, inget svar på Krafts Hemsida. Inget svar nånstans.
Och varför kombinationen limegrönt och rosa på påsen? Som en spottloska av tuttifrutti rätt i ögonen. Hemskt

Hur: hur tänkte ni när ni "kom på"(läs: förlorade förståndet) namnet Tra-la-la? Hur många 1000 gånger bättre namn slängdes i papperskorgen? Hur förklarar ni smaken "Italienska smaker" med "kryddor från Italien". Det är ju bara lökpulver, vitlökspulver, ostpulver och oregano. I extremt liten mängd

Vem: vem var det som kom på namn(en prao-elev?) och kryddning (nån som har blåsor i munnen och överkänsliga smaklökar?) och har någon av dessa kvar sitt jobb eller prao-tjänst?

Vad: vad smakar det? För vi vet då inte. Kryddorna har effektivt dämpat den goda potatissmaken från ett lättsaltat potatischips. Men däremot inte lyft det högre än ett A4-papper med lite spillt paprikapulver på.

Att kalla det meningslöst är en förolämpning mot allt som är meningslöst.

Det är sällan som vi tycker illa om saker, vi är nästintill för snälla på Redaktionen. Vi försöker ju vara positivt inställda till alla som vill göra vår vardag godare och snabbare.

Men om Estrella Tra-La-la-chips finns inget snällt att säga. Finns inget positivt att skriva. Inte ens att dom är slut, för vi vill inte ens äta upp det som är kvar i påsen. Och vill inte bjuda bort det heller. Så här står vi - jäkligt otrallande med en technicolor-spya till påse och ett innehåll som lovar lite och uppfyller det löftet till 100%.

(What's next "Tjofadderittan-nötter"? "Jordnötsringarna Jopphejdihejda"?)

Salt gillar dom
och vi gillar ju Stellan, men här går våra åsikter isär, sorry.

5 kommentarer:

Stellan sa...

Well, well, my friend. Nån gång måste ju även ni ha fel. Även solen har sina fläckar, liksom.

Elin sa...

tjofaderittannötter låter som en intressant bekantskap, cant wait!

Anonym sa...

Men "Sourcream and Pepper" var en höjdare! Väntar dock fortfarande på att Estrella ska ta tillbaka sina "Salt och Vinäger". För att inte tala om världshistoriens bästa dip: "Russian" (försvann väl från sortimentet kring 1992..).

Dubbelmackan sa...

Någon på Kraft går på syra.

Emma sa...

Typ godaste chipsen ever!