25 feb. 2008

It is Spring in the air


Nu när SHMI lanserat 2008 års vår så är det dax för vår-dryck. Blir den er?

– "xide spring ligger helt rätt i tiden, både när det gäller smak och design. Den friska smakkombinationen av mynta och melon tillsammans med den innovativa designen gör den till ett spännande alternativ till vilken drink som helst", säger Ann-Louise Kämpe,
informationschef på Carlsberg Sverige.

Så står det i pressreleasen om Xide Spring, den nya cider/alkoläsken från Carlsberg.

Och vi smakade den härförledens.

Kall blir den säkert fräsch, myntan ligger som en svag aning i nån bakre del och ger den sötsliskiga alkoläsken en ny ton. Men den är fortfarande söt alltså, tro inget annat.

Servera den i en balja full med is på din sommarfest. Drick den inte nu i en halvkall lägenhet och hoppas på vårkänslor- det blir bara dingt.

(Finns på ett systembolag nära dej. Kostar ca 15.90 svenska dollars)

4 kommentarer:

Stellan sa...

Asså, jag läste också det där, men drabbades av total handlingsförlamning. Heter den inte Xider med r på slutet? Så hette den definitivt när den lanserades under stort buller och bång nån gång när millenniet var ungt.
De kanske har tappat r:et på vägen. Svikit revolutionen, liksom?
Fast jag trodde det var en klantig PR-snubbe som skrivit fel.

Anonym sa...

Nja R:et hänger kvar men har krypit upp och gömt sig i en liten ring...

Anna sa...

Den ser härligt somrig ut=)

Anonym sa...

Förhoppningsvis har de tvingats ta bort r:et eftersom det ger sken av att drycken är något som det definitivt inte är... Sötsliskig blanddryck är det, inget annat. Och när det gäller såna föredrar jag Bacardi Breezer. :)