23 feb. 2008

FFL goes bison


Nästan så vi inte vill dela med oss....

Ni vet hur det är när man sitter på restaurang med nära och kära och får in en fantastisk burgare. Och så vill nån annan smaka.... Man kan ju inte säga nej, fastän man gärna vill. Det är ju till mig den är, inte nån jäkla kommunal burgare. Men så delar man med sig, för man känner sig tvungen och för att andra skall få njuta lite dom med.

Och det är lite så vi känner för Bisonburgers - en blogg som recenserar uteslutande burgare. I prisklassen mid- till premium-prize. I vår värld så hamnar de på en premium-prize-plats med full value for money - fastän gratis!

Och ja just det - länken som vi egentligen vill hålla för oss själva, den hittar ni här

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för fel på alla snabbmatssiter som säger sig recensera god snabbmat? Ingen har hitills testat vegabarens Sambalburgare, en i mitt tyckte utsökt, fantastiskt och smått tungorgasmframkallande burgare!

Xtian sa...

anonym: inget fel på den säkert. Vegabaren har har varit uppe ett par ggr innan och vi är definitivt sugna på att testa. Men det finns ett par orsaker som gör att den hamnar lite längre ner på listan.

1) den ligger en bit utanför vårt upptagningsområde. Och tiden räcker inte alltid till att sätta sig på pendeltåg och sen buss och sen gå en bit(vi har kollat med SL...) för att äta en burgare. Även om vi gärna gör det efter din otroliga haussning. Kalla det lathet, vi kallar det tidsbrist.

2) skulle vi kolla upp varje lokalt tips så skulle vi göra detta på heltid (oavlönat). Och vi vill gärna tipsa om ställen som är tillgängliga för hela landet(även om vi slänger in lite specialare då och då) och då blir det mestadels kedjeställen. Tyvärr säger vi, även om det är vi själva som sätter begränsningen.

För bisonburgers kan vi tyvärr inte svara.

Men. Om du vill tipsa andra - lägg upp en rekommendation i vårt "bästa-service-inlägg: http://www.fastfoodlovers.com/2006/05/service-i-sommar.html

Tack för att du läser, bryr dig och tipsar!

Anonym sa...

Har faktiskt ätit en bison burger på Fuddruckers. Helt ok. Mycket gott kött. Nyttigare än vanligt nötkött. Lika bra som kalkon faktiskt. Mer bison (Tatanka för att er som sett Dansar med vargar) åt folket!!!