23 jan. 2008

Kort resumé


Jaha, hur gick det här till då?

Tja, nånstans tog vi julledigt. Njöt av julens låga tempo, hemlagd sill och egen senap. Men även av Scans julleverpastej med smak av glögg som blev en definitiv hit med sin sötkryddiga beska lenhet (typ) samt en ekologisk skinka, även denna från Scan (skamlöst flirtande kan man tycka, men tillika gott och ganska menlös reklam så här en månad efter jul...).

Sen var det ju mellandagar, jobb, nyår, nyårsdag = snabbmatens dag och en massa annat. Och sen var det ingen på Redaktionen som hade lust helt enkelt. Vi träffades, städade på kontoret, planerade 2008, gjorde listor och förutsade vad som skulle hända under året*. Men kom inte till skott.

Trodde att en Angry Whopper på Kingen kunde gaska upp oss - men dess menlösa soggiga lökring, som på papperet är en bra idé skall tilläggas, gjorde oss än mer håglösa.

En ElMaco, Sveriges bästa kampanjburgare kändes som en bra start på året men fick oss ändå kanske inte riktigt i form. Däremot fick ElMacos kusin, El Nacho oss på andra tankar. Blandningen av ElMaco-sås, majonnäs och Nachos gav mycket kras per krona och en lite gnista hopp. Det kanske finns nåt att skriva om ändå?

Sen när det under en kort tid kommer in kommentarer som både ber om uppdatering, bryr sig om vad som har hänt och som lök på laxen - hot om att ryka från favvolistan, ja då är det bara att sätta sig vid tangentbordet, smeta bort majonnäsen ur mungipan och börja knacka.

Och strunta i att försöka förklara. För det finns ingen bra ursäkt(även om vi skäms). Och det är kanske helt onödigt. Huvudsaken är att vi skriver igen. Och att vi får äta och dricka och får skriva för er.

* Vi vet inte så mycket om året. Men tror(och vet lite) kanske på: klassiska smaker på chips relanseras av nya spelare, fler Kingen och TacoBar i hela Sverige, foodcourt-temat slår mer rot i köpcenter-Sverige, än mer crossover-produkter med konstiga blandningar i form och smak, naturligtvis mer "nyttigt" och mer eko/miljö(produktionsplats, förpackningar, hantering), mer "butiksupplevelser", bättre bröd ( på förpackade mackor och på hamburgare). Bland annat.

8 kommentarer:

Bisonburgers sa...

Puh. Skönt att ni är tillbaka!

Anne sa...

Alltså, jag har aldrig varit nån El Maco fan, men El Nacho? Ooh. Den är ju... jättegod. Hoppla. Ser fram emot hemgjord variant i sommar i trädgården. :)

Elin sa...

jag har saknat er hur mycket som helst!

Maria sa...

Välkomment tillbaka, ni har varit saknade! Söt hund btw. :-)

stefan.falk sa...

Äntligen! Som jag har väntat! Välkomna tillbaka!

Oskar sa...

Vi är nog många som känt oss lite vilsna i snabbmatsdjungeln den sista månaden. Som inte vågat beställa den där kampanjburgaren av rädsla för att få en följdfråga på vilken vi inte vet det bästa svaret (typ: "Hur vill du ha din lökring? Medium rare?").
Skönt att ni är tillbaka!

Filippa sa...

YAY ! Äntligen lite liv å rörelse på en av favvobloggarna. Välkomna !

Anonym sa...

Äntligen!