22 okt. 2007

Been there, done that..


japp, så var det smakat.

Kalles med Banan - "Det är gott. Vi lovar". Jo tjena.

Men det är inte så äckligt som det låter. Men det är inget gott.
Det är mycket kaviarsmak och ingen banansmak. Alls. Istället blir den blekgula strängen i kaviaren en sötkvalmig avrundning på sältan från kaviaren.

Tänk er Kalles med färskost - som man faktiskt kan ha på mackan för en lite mer sval fräschör till sin kaviar. Här blir det inte svalt eller fräscht.

Man mildar av kaviaren med sötma. Och det rimmar illa i våra munnar.

Så det blir inget mer av det. Nån som vill ha en halväten tub Kalles med Banan?

6 kommentarer:

Anne sa...

Nej tack. Men det var modigt av dig. :)

Anonym sa...

Stod och tittade på tuber i min lokala mataffär men hittade bara denna i stor tub. Jag tror Abba har kommit över ett stort parti bananer billigt och tänker; "Vi lägger dem i stora tuber så blir vi av med dem snabbare".

ylva sa...

aah, äntligen! Jag har väntat på smakdomen från ffl. Själv har jag varit för feg för att prova. Men jag har ändå haft tanken att det kanske är gott. Det är ju ett koncept som måste vara mkt svårt att sälja och därför måste det vara något som ändå är värt att försöka sälja.

~Popoffer~ sa...

Men alltså, när ni säger att det är KAVIAR och banan skojar ni väl?

lina sa...

Har inte vågat testa själv och kommer nog inte göra det nu heller. Kunde väl aldrig tänka mig att det skulle vara gott på ngt sätt:)

zmilia sa...

uuggh fyy nä. jag provar gärna nytt och är faktiskt inte så fördomsfull mot mat. med denna gång har de gått för långt, kaviar och banan? antingen var det en gravid kvinna eller en stenad person med konstiga cravings hahaha!

måste ändå ge lite cred för att du vågade smaka!