6 sep. 2007

Win-Win-situation


En sensommar-surpris samt en riktigt köttig deal. I ett och samma inlägg!

Vänner, vänner - detta är ingen jämförelse, bara två saker som råkade hamna i samma inlägg. Men tillsammans blir det en så kallad win-win-situation. För konsumenten.

För båda två är riktiga favoriter just nu och du har chansen du med.

Sensommarsurprisen är Kingens Hot Pepper-sandwich. "Hamburgare med krispigt panerad paprika och lök, het dressing och färska grönsaker". Finns även med kylling.
Det finns mycket som är bra med den här. Brödet är avlångt - en form vi inte ser så ofta på kampanjburgarna. Den "panerade" paprikan och löken kanske kan sägas vara mer "friterad". För det är det den är... Men. Det smakar gott, godare än de gamla segsalta lökringarna. Fräscht och lite tryck i. Dresingen, den är het, och det är inte ofta kampanjburgare vågar ta i, man fegar gärna lite för att "please everyone" och sälja mer. Men då blir det som en kompromiss - alla går därifrån lika missnöjda...typ. Hot Pepper har bara en liten nackdel. Vi upptäckte den för sent - eller rättare sagt, tog tag i oss själva och gick till Kingen och åt. Nu kommer vi att göra det till kampanjen tar slut.

Kött-dealen. Tänk er kött, sen kött och sen en annan sorts kött ovanpå det. Lite ost. Bröd, senap ketchup, saltgurka.
We give you the "Double Cheese Bacon" på McDonald's. Och lägg därtill det mikroekonomiska priset - 20 svenska kronor.
Det smakar mycket och det smakar gott. För 40 spänn har du en lunch, lägg till en och du har en kvälls-fiesta! Det här också en favorit som vi kommer att äta, vurma för och äta igen.

5 kommentarer:

Tobbe sa...

Har jag missat er recension av BK's Angus/Angus Cheese & Bacon eller har ni inte gjort någon? Den slår Frisco'n och är helt gudomlig om ni frågar mig.

Anonym sa...

Angus burgaren skulle testats på tre restauranger i Göteborg och Skåne i en månads tid. Efter drygt en vecka var alla testprodukter slutsålda. Men den kommer tillbaka som ordinarie produkt på alla Kingens restauranger senare i höst.

Anonym sa...

Jag hann testa och kan bara instämma i lovsången för Angusen!
Bättre Burger var det längesen det serverades!

Anonym sa...

Jag provade Hot Pepper Beef meal idag på Kingen. Den var god och stark. Men tyvärr inte godare än regenten whopper cheese. Jag är glad att jag provade men kommer nog inte köpa den igen. Smakade inte så mycket förutom lite starkt.

3 av 5 får den. :)

Anonym sa...

24 OKTOBER KOMMER ANGUS...