4 sep. 2007

Shrek-Check


Vi lovade att testa. Och löften håller vi.

Läs först om kampanjen, sen läser du nedan:

Chicken Provence - en lite konstig grej är skivan med ..ja. Är det philadelphiaosten som är en skiva med tapenade i? Eller hur är det? Hur eller hur, helheten är okej, en fräschör från salladsmixen som är far beyond den annars obligatoriska salladslappen. "Tapenadostskivan" eller vad det är ger en svag pikant smak, inte mer. Kycklingen vi fick var lite hårt panerad och därmed lite torr. Men det kan ju variera(får man hoppas). Ingen "wohooo"-burgare, men inte heller en total flopp. Snarare en 2,5:a på en 5-gradig skala.

Hot 'n' Green - en 150grams nötköttsbit insluten i bbq-mayo och salladsmix och rödlök, cheddarost och piri-piri. Den var riktigt god. Men inte alls hot, far from it my friends. Det smakar bbq om mayon, mycket gott - men inte den klassiska bbq-smaken, mer en smekning längs gomtaket av amerikansk grillfest.
Men ont om piripiri är det gott om! Inte alls "hot-hot and some green" som vi trodde. Snarare Fresh green with some bbq. Kan tänka mig att McFeast:are går igång på den här (som ett avbrott i tristessen skulle vi vilja säga, men vill ju inte stöta oss med McFeast-älskarna..).

Rödlöken i båda burgarna saknas nästan. Men det tycker hela Redaktionen är okej, rödlöken har nästan blivit ett ogräs i snabbmaten - omöjligt att undvika och tar du bort en så dyker det upp 10 till... Men det är en helt annan sak.

Till detta kan man nu köpa Hot Wings - heta kycklingvingar. En omvänd upplevelse från vad vi är vana vid.
Normalt sett så brukar man ta en tugga, känna lite kycklingskinn och ben o sen Whabam! så slår hettan till!! Här är det lite tvärtom - du tar en tugga och whoompff! så blev det lite starkt(inte jättejättestarkt, men ändå) och sen smakar du kycklingkött och gnager på ben. Tills nästa tugga och whoom...ja, ni fattar... Annorlunda.
Kostar 10 spänn i samband med meal-köp, annars 15 pix. Köprekommendation på 10, avvaktande på 15.

Vi hade repat mod till oss och beställde en Milk Shrek...men det hörde inte hon i kassan..och dom hade bara jordgubb och vaniljsmak...så av det blev det intet. Vår frilanspartner vid lunchen åt Kiwiglassen och sa "Mmmm..god men verkligen en annorlunda smak". Tolka det hur ni vill.

Så nu har ni förhoppningsviss koll efter all denna shrekläsning (sorry, kunde inte hålla oss).

3 kommentarer:

Petra sa...

Hej!

Jag testade Chicken Provence i fredags och jag gillade den inte direkt... Den där skivan ni nämnde var hård och spenaten fanns inte ens på min... Rödlök var det gott om.. Ingen jag kommer att köpa igen..

Igår provade jag Green Mint shake och om den säger jag BLÄ!

Oskar sa...

"Köprekommendation på 10, avvaktande på 15". Haha! Lysande.

Anonym sa...

Käkade Shrekburgaren häromdagen och tycker den var direkt äcklig. Dressingen är samma elände som till Tig & Tasty (f.ö det mest vilseledande namnet på en burgare någonsin!) - det smakar grillolja men nu har de tillsatt lite liquid smoke också.

Någon piri piri har inte varit inom kilometer från denna burgare...

1/5.