16 sep. 2007

Kalle goes bananas!


Som att halka på ett bananskal, skrattretande och otrevligt på samma gångÄr det första april redan i september? Eller är det en nyhet som fejkas bara för oss? Nä, för vi hittade den på Abba Seafoods hemsida.

Kalles Randiga. Med banan.

Ja just det, kaviar blandat med banan.

- För många låter det nog annorlunda, men det är faktiskt väldigt gott med det salta från kaviaren och det söta från bananen, säger Jenny Smith, marknadschef för Kalles på Abba Seafood.

Jenny, min Jenny. Det låter inte annorlunda. Det låter apäckligt.

Vi testade många varianter, och när vi smakade kombinationen med banan var valet självklart. Det är överraskande gott, säger Jenny Smith.

Jenny. Vad var dom andra smakkombinationerna som ni ratade innan det "självklara" valet banan kom upp? Kaviar med lingonsylt? Kaviar med sopor? Kaviar med kontaktlim?
Seriöst - vi vill gärna veta.

Naturligtvis skall man inte förkasta nåt innan man har prövat det, men det här låter för bra för...förlåt, för kasst för att vara sant. Vi tvekar att testa - men hey, Abba Seafood, släng en tub åt vårt håll så lovar vi att vara så objektiva det någonsin går.

Om ni inte tror oss - kolla pressreleasen

10 kommentarer:

Åsa sa...

Tro det eller ej - jag har haft en arbetskamrat som åt kaviar och banan på smörgåsen varje frukostrast! Jag var mycket skeptisk till blandningen men hon påstod att det var väldigt gott, jag har dock 5 år senare inte provat själv... Kan tänka mig att prova det med "riktig" kaviar och "riktiga" bananer, men i tub?!? Nja, där går nog gränsen...

MrArboc sa...

*spontankräks lite*

BeRKA sa...

Fy vilken blandning. Blääh!

Lilla B sa...

Trodde detta var ett påhitt. Ingen kan väl gegga ihop banan med Kalles kaviar och sälja? Men det verkar ju vara sanning.
Hu och fy så äcklig blandning!!

SB sa...

Att det var "överraskande gott" säger ingenting i det här fallet eftersom allt anant är vidrigt i kubik får betecknas som överraskande gott...

Anonym sa...

Jag har testat, skivad banan + kaviar på macka alltså. Jag såg det på bild en gång i min ungdom(minns inte var) och bestämde mej för att testa. Det är precis så äckligt som det låter.

Jesper sa...

Visst låter det som en konstig kombination, men banan och kaviar funkar faktiskt. När jag pluggade hade jag en kompis som drog en kaviarsträng direkt på den skalade bananen och tuggade i sig. Jag smakade en gång och håller med, det funkar faktiskt fint! Lite på samma sätt som blåmögelost och pepparkaka funkar fint ihop, ganska oväntat första gången och sen är det jättegott.
Lätt att förkasta, men våga prova säger jag. Har inte testat den färdiga tubvarianten dock, utan mina erfarenheter gäller bara "riktig" kaviar på en färsk banan.

Oskar sa...

Har försäljningssiffrorna för den klassiska Kalles rasat oroväckande måntro? Tycker att Abba har haft en hel del lanseringar som luktat desperation sista tiden.

Anonym sa...

Jag har blivit retad hela mitt liv för mina banan&kaviar-mackor (på rågsiktskaka - mmmmm!) ... men jag tror fortfarande mest på färsk, skivad banan istället för på tub.

Anonym sa...

情趣用品,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,色情,成人影片,色情影片,免費A片

情趣用品,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊

情趣用品,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影

A片,aio,av女優,av,av片,aio交友愛情館,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,視訊聊天室,080苗栗人聊天室,上班族聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,一夜情聊天室,情色聊天室,情色視訊,美女視訊,辣妹視訊,視訊交友網,免費視訊聊天,視訊,免費視訊,美女交友,成人交友,聊天室交友,微風論壇,微風成人,sex,成人,情色,情色貼圖,色情,微風,聊天室尋夢園,交友,視訊交友,視訊聊天,視訊辣妹,一夜情

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣

情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室

情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,A片,A片,情色,情色

情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影