7 juni 2007

Värt att Veta om vattenLite pärlande vatten som smakar...nåt.

Dels har vi prövat, dels fått pressrelease.

Loka Fläder/Citron och Loka Vildäpple.
Fläder är en smak som har satt sig först i mogen ålder hos Redaktionen( vi anser oss ha uppnått en sån ålder nu...) och om inte gillar den skarpt så iallafall tycker den är perfekt somrig. Det är inte Loka Fläder/Citron. Det är som om fläderns sötma och citronens syrlighet tar ut varandra och skapar en blaha-blaha-uuplevelse. trist och intetsägande.

Loka Vildäpple...okej, ingen på Redaktionen är kanske någon riktig skogsmulle(efter att ha upptäckt att "Mulle" i vår gemensamma barngrupp i Sundsvall gick på samma tantgympa som mamma...och bara var en vanlig tant..) utan ser kanske Svampen vid Stureplan som vår närmsta natur. Men "vildäpple"? Hur ofta är man ute i skogen och hittar vilda äpplen?
Och den lilla smak som finns i det här vattnet smakar mer som granny smith, ja den kemiska motsatsen alltså...

Och sen fick vi mail från Coca-Cola. Deras vatten - Bonaqua Silver lanseras nu i äppelsmak, 2% fruktjuice, ja av äpple alltså, ser till att vattnet smakar "fressschh". Tror vi, smakar snart kanske.

Nu vet ni vad som finns tillhands när det dammar i strupen.

3 kommentarer:

Åsa sa...

Fläder/Citron har jag inte smakat men däremot Vildäpple och det var ingen hit tycker jag. Kemisk tråkig smak. Och precis - namnet?! Svenska vildäpplen är definitivt inte det som visas i reklamen, de är riktigt bittra och beska så inte ens rådjuren vill ha dem. Perfekt att blanda med om man gör hemmagjord cider, men att äta (eller dricka) - nej tack. Päron står fortfarande som ohotad favorit bland Lokasmakerna.

Stellan sa...

Jag, som är en riktigt lantis, har alltid fått lära mig att vildäpplen normalt sett är helt oätliga. Empiriska tudier har också visat att detta stämmer. De smakar skit, helt enkelt. Oftast så sura att hela fejan skrynklar ihop sig.

Petra sa...

Testade fläder/citron, korkens färg fick mig iofs att tänka på vanilj, den var mycket ogod! Smakade som parfym, någon otäck sort, utblandad med vatten!