26 juni 2007

If you like Piña Coladas...*

Vi hittar sommarens snabbmatsdrink

MAX kör på i sitt sommartema med Hawaii och tropiska inslag. Så även med en milkshake.

Piña Colada, en nödlösning från Puerto Rico(och en bra låt) har en smak av både cocos och ananas och kanske förkroppsligar hela tanken på att ligga vid en pool och sippa på en drink (ja, ni kan säja vad ni vill om cosmopolitans och vodka redbulls, det är den här som signifierar bilden vid poolen. Så det så!)

Och nu har MAX tagit fram en riktigt bra variant. Utan sprit. Den är till och med så lockande förförisk så man kan nästintill få en fejkfylla på den här. Utan sprit.

Så vårt tips inför sommarens poolpartyn: ring närmsta MAX förbeställ ett tjog såna här, be dom förpacka dom kallt. Hämta, åk hem, slå i en slurk vit rom och hoppa i dina läckra badkläder och bli poolpartynas poolpartyfixare. We promise!

* Låten som man bara inte kan sluta att älska. Okej, den handlar om ett taffligt försök att vara otrogen, men se förbi det och nynna på "if you like piña colada..." på väg till MAX (Titel: Escape. Artist: Rupert Holmes, 1980. typ)

3 kommentarer:

MatVaruGajden sa...

vill på inget sätt vara negativ för jag tyckte också att MAX Pina Colada var otroligt god och smakade mycket av sommar.... Men den smakade definitivt inte kokos vilket jag tycker var väl så synd då jag är ett riktigt kokosfan och i det ögonblicket som jag beställde även råkade vara väldigt mycket sugen på kokos. Men kommer beställa den igen för som sagt, väldigt fräsch och god!

Oskar sa...

-> Xtian: Bra inlägg. Bra låt. Och en fantastisk video.

ronnie sa...

pina coladas e lika med gainers...värre kaloribomber finns inte och ska de drickas så ska de fan göras på riktigt med bacardi coconutrom, soyamjölk, brämhults annansjuice, vanilinsocker och massa is

inget jävla fuksande de e det inte värt