2 maj 2007

Vi ber om ursäkt

Vi försöker förklara men kommer mest med en ursäkt.

En dag slog det oss: vi har inget att skriva om. Eller nja, det visste vi ju att det fanns, men kände att inget var sådär himla intressant att skriva om längre.

Orden stockade sej och tangentbordsknattret förvandlades till en ren Golgatavandring. Flytet infann sig aldrig och vi satt och fånstirrade på alla andra bloggar och förundrades över deras ständiga flyt.

Sen kom solen. Glassar som lockade(varför skrev vi inte om dom...??), vårpromenader som drog.
Lägg därtill en resa till Paris (varför skrev vi inte om vårt misslyckade McDonaldsbesök där, om Charles de Gaulle-flygplatsen som är Europas flygplatsers anus). Och som vissen sallad på en flottyrpuck(läs: hamburgare) så körde det ihop sig på Redaktionen med externa uppdrag i samband med en pappaledighet(förbannade föräldrar...).

Men som ni ser så är det inte speciellt bra förklaringar. Bara halvlama försök till att dansa undan för det pinsamma. Att vi inte skrivit en rad. På evigheter.

Med mössan i hand och blicken stadigt fäst på våra skospetsar så ber vi 1000falt om ursäkt. Vi skall försöka återvinna er respekt igen och locka till snabb mat- och läsglädje.

/Redaktionen FastFoodLovers

7 kommentarer:

Oskar sa...

"Europas flygplatsers anus", haha! Formen är det inget fel på i alla fall. Välkommen tillbaka. Jag vet vad bloggdepression innebär.

Stellan sa...

Ah, som jag väntat! Med en stigande oro. Så nu är jag lättad.
Och beskrivningen av CDG är på pricken. Det måste varit någon sjuk människa som ritade det stället.

Max sa...

EXTREMT skönt att du är tillbaks Xtian! (och oskar, du måste också komma tillbaks. Stellan, du kan hålla ditt vanliga tempo så blir allt bra. Jag? Näää, jag uppdaterar långsamt, men med värdighet och med helt meningslösa inlägg...) :)

busett1 sa...

Skönt att ni är tillbaka. Jag blev lite orolig när det inte fanns några nyheter.

:-)

Kinna sa...

Undrade just vad som hänt. välkommen tillbaka!!! Kul att se dig igen. =)

Ondskan sa...

Hur kunde ett McDonald's-besök ("McDo pour les intimes") i Paris vara misslyckat?

Lisa sa...

Jag vill verkligen höra om ert McDonalds-besök i Paris och på vilket sätt det var misslyckat. Kom igen; bättre sent än aldrig!