8 maj 2007

Toppen med Top Hat?


Nä, det är nog nu.

Okej att skapa lite känsla av "klassiker" och "retro" och "nostalgi" men låt det då för fasiken vara med något roligare än Top Hat.

Att äta Top Hat är som att köpa en trea lättmjölk på en mack. Det blir inte mer än så.

Top Hats enda roll är att vara den nya tidens puckstång, den gamla trotjänaren som skolmatsbespisningarna("bamba" för läsare från de västrare delarna av landet) fick köpa in och dela ut under tumultartade former ("-wooohoo, glaaaaassss! -Såja, lugna ner er, det finns till alla...") till små skolbarn på 70- och 80-talet.

Det är Top Hat jättebra på. Inget annat.

3 kommentarer:

Anette sa...

Top Hat är en perfekt barnglass, men inget mer. Förstår inte alls hur man ids lägga ner så mycket stålars på reklam som man gör med den. Sätt in den på glasslistan. Punkt. Liksom. Gör sen likadant med många andra saknade glassar... *glider iväg i nostalgi*

Anonym sa...

Varför inte en återkomst av Lakritspuck istället för den vedervärdiga Pepe (se http://nyttgodis.blogspot.com).

Top Hat kom tillbaka, men vem saknade den egentligen? GB borde ha en omröstning om vilken Comeback folket önskar.

Lagers tabberas sa...

Top Hat var lika vuxen som dess tidningsnamne när jag var barn. Farsan köpte alltid en Top Hat (glassen alltså!).Tidningen ansågs synnerligen obskyr varför kiosktanten hade dem gömda långt ner under disken och smög med dem, sullade ihop den så att ingen skulle se - det var nämligen på den iden då det också var skamligt att köpa kondomer, med dessa smögs det också och alla hette Adamsson!
Prövade en Top Hatglass igår. (Hatglass?)
Flisig, isig, lightsmak, inte alls så tät, gräddig och chokladig med sylt som jag minns den, sedan var struten gjord av något #nytt material# den smakade inte alls längre papp.
Fram för återinförandet av halloniglo!!!!