8 maj 2007

McDonalds och Paris


En snabbis för Lisa och Ondskan, vi har ju så svårt att säga nej.

Vi råkade nämna en incident med McDonalds och dessutom i Paris. Here it goes.

Det är egentligen Charles de Gaulles fel.

Han gick o blev en "statsman" och då var man ju tvungen att döpa en flygplats efter honom. Och den var ju tvungen att vara ett schabrak utan dess like.
Och nuförtiden är det mer av ett gammalt lik...

Och där åt vi en burgare från McDonalds.
Sämre personal får man leta efter, både kassapersonalen som gjorde så få knop som möjligt och sen lite till...och arbetsledaren som verkade mer intresserad av att se mustaschig och bestämd ut(det är inte han på bilden, det är Charles de Gaulle). Men utan att göra något. Alls.

Vi valde att testa en kampanjburgare med nån emmentalerost på. Och nån dressing som var lite åt ostsås hållet till, eller om det var örtsås. Vet inte, men den var bara svampig, dåligt ihopsatt och smakerna blev bara kväljande.

Och kombinationen flygplats med väntande avgång och ovan nämnda klappkassa personal så orkade ingen av oss att gå tillbaks och klaga.

Egentligen tror vi att det var för att vi valde att äta på McD's på Charles de Gaulle. Inne i Paris är det säkert bättre. För vi älskar Paris - hela Redaktionen

1 kommentar:

Lisa sa...

Nej, i Paris är det tyvärr inte bättre! Personalen är jättelångsam och hamburgarna ligger liksom bara nedslängda i kartongen. Köttet smakar gammalt flott, och brödet är gammalt och svampigt.

Jag älskar att gå på svenska Donken, där är det fräscht och personalen är oftast trevlig. Åtminstone ser de inte ut som de vill döda en för att man beställer en meny för avhämtning och det är jobbigt för dem att packa ned allt i en påse.

Min favvo-anekdot från franska Donken är ett ställe som hade slut på bröd när jag kom dit för att käka lunch. Så man kunde typ bara beställa pommes frites och nuggets och sånt, men öppet hade de ändå =)