11 maj 2007

Karl Fazer + Marianne = Sant!!


Ja, de gamla trotjänarna har blivit ett par.

Som en blixt från klar himmel låg den där. "Karl Fazer"-chokladkakan fylld med crisp(inte corn flakes) av pensionärskaramellen Marianne.

Klibbar inte lika mycket i tänderna som Marianne, men ger ändå en touch of taste av den lilla rara sötsaken. Chokladkakan är ju inte godare än Marabou Mjölkchoklad, emn hey, det funkar.

Ett skönt avbrott i chokladkake-hjulet som ibland går lite på rutin...

(sorry för bilden, det hittades inget större.)

2 kommentarer:

Bondhustrun sa...

åh, spännande! men jo, Fazer blå mjölkchoklad ÄR ju så mycket godare än Marabou! Förstås en smakfråga men det tycker jag. :) Den blir inte sådär sötkvalmig och lägger sig inte rätt i gommen. Då tycker jag ändå att Marabou är helt okej. Och nu känner jag att jag har petimetat mig väldigt mycket så jag säger bara tack och bock, det där måste genast provas!

Clive sa...

halelulja!