14 mars 2007

Tre Naturister!


Med smak av naturen i påsen?

Fazer ger sig in i nötter-russin-choklad-kampen. Verkar som om alla som kan producera något av tidigare nämnda tre produkter helt plötsligt plockar fram en "Nöt/frukt/choklad"-mix ur bakfickan.

Och hur klarar sig Fazer då?

En mix av konsistenser i den ena, en mix av chokladtäckta grejer i den andra och en väl avvägd blandning i den tredje.

Tastes of Nature Frukt- och chokladblandning: Chokladdragérade hasselnötter, jordnötter och russin, samt rostade cashewnötter. - Hellooo chockladtäcke. Smakar bara choklad allting. Nästan till och med cashewnötterna. Enformigt.

Tastes of Nature Nöt- och chokladblandning: Chokladdragérade bananer, mörka chokladlinser och torkade äpplen. Här är konsistenserna så olika så det blir svårt att tugga - frasiga men chokladtäckta bananer, en mjuk chokladlins och en seg äppelbit. Blir en väldigt konstig munupplevelse...

Tastes of Nature Tropisk frukt- och chokladblandning: Torkad papaya och ananas, chokladdragérade jordnötter, samt rostade cashewnötter.
Bra smaker, bra saker , bra på alla sätt - påsen med alla rätt! Sött från frukten, lite sälta från nötter och mjuk choklad som en smekning runtomkring.

Sen har man en snygg omskrivning på påsen, typ "rätt storlek för bara dig att njuta av" eller nåt. Vilket ju alla fattar att det betyder - "lite mindre och lite dyrare".

Vi kommer att köpa igen, men då bara tropisk frukt- och chokladblandning. Den beigea påsen!

2 kommentarer:

Dubbelmackan sa...

Har stått och hållt i påsen, men köpte aldrig just för att man kunde räkna till typ sju små bitar i påsen. Nötter med choklad känns inte heller som en innovasion jag kommer springa benen av mig för. Tack för att du provar så att jag slipper.

Oskar sa...

Hmmm. Innehåller "nötblandningen" bananer, äpplen och linser medan "fruktblandningen" innehåller tre sorters nötter?