18 mars 2007

om ni bara visste...


Kinna utmanade oss. Och för hennes skull svarar vi.


Man skall berätta saker om sig själv som ni kanske inte redan visste. Fast ni vet ju inte så mycket om oss på FFL så jag kan ju skriva egentligen vad som helst. Men vi bjuder på oss själva lite.. och ser hur många av läsarna som stannar kvar.(det är alltså Xtian som får svara på utmaningen efter en Redaktions-klunsning)

1. Servettproblematiken.Alltid när vi äter på en snabbmatsrestaurang så tar vi extra servetter. Man vill ju vara ren när man njuter. Men i andras sällskap så drabbas vi alltid av "jaha-jag-glömde-att-ta-servetter-kan-jag-ta-av-dej"-problematiken. Och då blir jag otroligt förbannad....Här är man förberedd och ser till att vara "set" för att äta o njuta. O så kommer det nån j*kla drullputte och ställer till det. (ja, det är ett i-landsproblem, men hey, you asked for it!)

2. såser skrämmer mig. Jag kan inte lyckas med såser. Varma alltså. Så allt som vi bjuder på ackompanjeras alltid av en kall creme fraiche/yoghurt-sås. Och nu börjar idéerna att ta slut...

3. jag gör kanske Sveriges absolut bästa hemkunskaps-chili con carne (köttfärs, bönor. krossade tomater etc.). Det bara blir så att det blir jäkligt bra. Och jag inser också att det är en ganska trist variant och vemsomhelst egentligen kan piska mig vilken dag i veckan som helst. Men jag måste ju vara bra på nåt...

4. "Grym" på tider. Skall man åka nånstans o flyget går 17.30 så vill jag vara på flygplatsen runt 12.00. "Om utifall att...". Skall vi vara borta på middag kl 19 hos nån som bor en t-banefärd 20 min. bort så står jag o stampar i hallen ca 18. och känner svetten under ytterkläderna bryta ut.
Många ggr har man fått stå o hänga ett kvarter bort en kvart eller två för att "inte komma för tidigt".

5. Inga rester. Allt skall ätas upp. Mat, dryck, godis, snacks - ja allt. Klarar inte av att spara. Kanske är jag inte vuxen ännu...

Nä, nu får det räcka. Ni kan inte få veta allt om mina ticks, mina hemliga laster och later och vad jag egentligen äter när snabbmats-Redaktionen har stängt... det får bli en annan gång.

4 kommentarer:

MrArboc sa...

Det där med servetterna känner jag igen... Ta egna din tölp, dom är gratis! :-)

Kinna sa...

Tänk om man kunde vara lika punklig som du. Höll på att missa bussen till flygplatsen igår och det kunde kostat mycket pengar att ta taxi...

Anonym sa...

När såsfantasin tryter: guckalandslaget.se

Karro sa...

hehe, yes! jag trodde jag var den ende tidspessemisten, men då är vi iaf två! =)