8 feb. 2007

..och skidan den slinter


Värmande Vinterfavoriter på McDonalds.

Nya och Heta kampanjerbjudanden i vinterkylan. Vi slant in på en isfläck...

ChiliMcBacon - en hamburgare med bacon och chilisås. Med vanliga trimmings. Inget att höja till skyarna, men inget man vänder ryggen till. Lite sjysst styrka i såsen. Köttig känsla. God

Nya Pommes Frites - nånting med crunchy fries eller nåt. Vi har glömt namnet (bra idé när man skriver om snabbmat att glömma produktens namn... Och på McSvar så visste dom inte...bra McInterninfo dom verkar ha...) men gott var det. Blandning mellan en pommes och en klyftpotatis som har gått genom ett valsverk. Platt, stort, pepprigt och salt. Gott.

Emmentalerhjärtan. En liten outsider kan man lugnt påstå. Friterade hjärtan av Emmentaler ost(it's all in the name..). Ja ni, vad skall man säga. Friterad ost är ju alltid en höjdare i vår bok. Så vi gillar det det här som tusan. Men ät dom varma, så fort de kallnar så stelnar de till tristess.
Och hjärtformade - vad säger "Jag älskar dig" mer än hjärtan av friterad ost? Quite a heartstopper... i dubbel bemärkelse!

Den här gången är det burgaren som är sidekick, det är tillbehören som är kampanjens clou.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Dom där ostsakerna åt jag när vi var i rom i höstas, riktigt goda.

Anne sa...

Hoppsan, där försvann min kommentar ut i.. ja, jag vet inte. Nåja. Friterad ost låter kanon, ska absolut testa.

Bluemaple Tree sa...

Smarriga nyheter hos McD! Stannade till hos McD igår efter lite shopping. Utanför stod en skylt som gjorde reklam för Big McBacon och jag blev jättesugen. Där stod tyvärr inget datum så jag försökte beställa en sådan.
Arma flickan i kassan förstod inte vad jag talade om, kände inte till nån Big McBacon, så en vanlig Big Mac fick det bli :-D

Anonym sa...

Friterad ost?

Donken- here I come!

Alex sa...

Jag provade nyss de där elementalerhjärtanen och de var inget vidare tyckte inte jag. Tre stycken för 15 kr och så var de bara medelmåttigt goda. Om man är ute efter smält ost rekomenderar jag snarare chili cheeze på Burger King eller Max. De är dels godare och dels får man större kvantitet för pengarna.

Malin sa...

Jag är som en heroinist när det gäller emmentalerhjärtan. Jag stryker omkring med ofokuserad blick vid McD's och köper upp hela min förmögenhet på friterad ost.

Mikael sa...

Inte ett ord om QPC med västgötaost? Mumsade i mig en sådan i dag på McDonken i Västberga.

busett1 sa...

QP med Klosterost trodde jag skulle vara huvudnyheten, ack vad jag bedrog mig. :-)
Men gott smakade den, men ementalerhjärtanen var ingen höjdare.