18 feb. 2007

KlosterKrasch


Äntligen har vi både testat och fått ner det på pränt...

Missade helt att folket borta på Doddes hade kastat ut den nya burgaren på grillen, QP med Wästgöta kloster. Att vi dessutom låg på latsidan med skrivandet gjorde ju inte att våra aktier på bloggläsarmarknaden steg i kurs precis...

Men det finns en anledning till. Det är inte så mycket att skriva om.

Vi gillar ju orginal-QP. Köttigt enkelt. En basburgare typ. När man nu spetsar den med Wästgöta klosterost och tomat så tror man ju att den skall lyfta lite.

Men, sorrylorry - den här blir bara trist. Vi fick i och för sig ett inte helt nygjort exemplar, så osten hade hunnit bli lite väl seg. Men trots det i minnet så blev det bara trist.

Liknar en trist sibyllaburgare, fast med McDonalds-kött. Eller en orutinerad hemmaburgare, fast med mindre kött och torrare.

Nä, den här delen av Vinterfavoriter för gärna töa bort för vår del.

Vi ställer oss i liftkön och väntar på en smakresa uppför Mount BigMcBacon!

6 kommentarer:

busett1 sa...

NEJ!!!
Man kan inte jämnföra Den gyllene måsen med Sibylla eller hemgjorda burgare. Ett generalfel. Både Sibylla och hemgjort är månvarv före Måsen.
Dock ska QP Kloster vara nygjord för att vara okej, då blir den nästan som lite hemgjord.
:-)

Xtian sa...

Nja, nu jämför vi ju inte Doddes med Sibylla, det är QP med Wästgöta kloster som har drag av Sibyllaburgare...

Skulle aldrig få för oss att svära i kyrkan...

busett1 sa...

QP med Kloster med drag av Sibylla? Det låter i mina öron som ett gott betyg. Om Doddes är Gud, är Sibylla snäppet värre.
:-)

Julin sa...

Uhhh... har varit borta för länge... Måste testa denna så fort jag kommer hem. Litar inte riktigt på dig Xtian. Låter grymt! I alla fall i teorin!

Mikael sa...

Själv tyckte jag att "QP Kloster" var riktigt god men då hade jag också, precis som på MAX fått vänta lite på att dom skulle laga till min burgare. Som en vanlig QP fast med en rejäl guldkant, skulle jag vilja påstå.

Fast nu verkar ju den sagan vara slut också - varför är dom godaste hamburgarna inte med i standardutbudet (om jag kunde köpa en ElMaco vilken dag som helst skulle jag gå till McDonalds mycket oftare än vad jag gör nu).

Julin sa...

Nu har jag testat! Kan bara skriva under på Xtians recension. Fy fan vilket crap! Why mess with perfection...