4 feb. 2007

Do you have a Minute?


Kort om om Minute Maids nya drycker


Precis som på många andra matbloggar så har vi fått prova Minute Maids nyheter- Minute Maid Fruit Plus. "En juicedryck med välgörande ingredienser"

Som vi alla vet(?!) så är Minute Maid ett i floran av Coca-Colas varumärken. Och Minute Maid har utsett Sverige som testmarknad för sin nya satsning. Kul, hedrande och spännande.


Minute Maid Fruit Plus med antioxidanter.
Innehåller: juice från äpple, druvor, blåbär och granatäpple, extrakt från druvkärnor och grönt té.
Smakar som: svartvinbärs-MER fast med det kalla téets fadda strävhet i mun och på tänder. Uppfriskande strävt kan man säga(diplomatiskt.
Minute Maid Fruit Plus med prebiotiska fibrer
Innehåller: juice från äpple, aprikos, apelsin och morot och innehåller 6,6 g fibrer.
Smakar som: frukostbufféjuice på ett 2-stjärningt Italienskt hotell. Utländskt, exotiskt och lite drag av tysk "Multivitaminsaft".

Slutkläm: Vi kommer inte att hälla i oss "spannavis" av antioxidant-juicen. Däremot kommer kanske en och annan prebiotisk fiber att leta sig ner genom kroppen.

3 kommentarer:

Lisa sa...

Är det någon mer än jag som tycker att det där repet ser lite trevligt kinky ut?

Anonym sa...

http://markonzo.edu http://riderx.info/members/avandia-side-effects-avandia-lawsuit-avandia-lawyers-sc.aspx http://www.purevolume.com/listeners/Acyclovir http://www.ecometro.com/Community/members/buy-vicodin-online.aspx http://www.netknowledgenow.com/members/Lopressor-Side-Effects.aspx relationsdan http://www.ecometro.com/Community/members/ceftin-oral-tablet.aspx http://blog.tellurideskiresort.com/members/zocor-side-effects.aspx http://www.netknowledgenow.com/members/Hyzaar-Medication.aspx rinolfi

Anonym sa...

[url=http://buyonlineaccutanenow.com/#bvhoo]accutane no prescription[/url] - accutane no prescription , http://buyonlineaccutanenow.com/#kjpdf accutane 20 mg