9 jan. 2007

Secrets


Kinna överraskade oss med en utmaning.

Utmaningen bestod i att lista 5 saker om sig själv. Då vi är en Redaktion med flera medarbetare så har vi valt ut lite gott o blandat.

1) En av Redaktionsmedlemmarna trodde i många år att "Vickningschips" hette "Vikingchips".

2) En annan kan mycket väl tänka sig att äta Sempers "Skärgårdsgryta" för barn till lunch (med lite salt o peppar). Han/Hon är över 30 år....(spärren ligger i att komma till jobbet med 2 barnmatsburkar)

3) En Redaktionsmedlem brukar beställa 2 mackor ibland på Sandys eller Subway. För att inte framstå som ett matvrak så kör man "fejkspecialare" dvs "2 xx-mackor, men lite xtra senap på den ena och inga oliver på den andra". Då tror alla att man är o handlar till sig själv och nån annan...(yeah, right).

4) Personliga rekord från en annan medlem: 9,5 cheeseburgare på McDonalds. 12 slices på Pizza Hut. Dock inte på samma dag.

5) När en medlem för första gången gick på McD's i USA fick denne frågan "For here or To Go?". Eftersom det sas mycket snabbt och otydligt så fattade man inte riktigt. För att inte verka dum så chansades det hej vilt och svaret blev "yeah!". När frågan upprepades - "for here OR To Go??" kom svaret kallt - "aha,mhm". När hela kön stirrade och skrattade fick man frågan upprepad "Are You eating it H-E-R-E or taking it W-I-T-H Y-O-U??? och sen skämdes en svensk en hel del....

Roligare än så blev det inte. Men snälla, säg det inte till nån.

10 kommentarer:

Max sa...

Haha :D härligt!

Helena (en mammas dag) sa...

Jag hoppas att det är nummer 4 som är falskt! Jag menar är det ens möjligt, även för en redaktionsmedlem av FFL att konsumera denna mängd mat? Nope för alla glada magars skull håller jag en tumme på att 4 är falsk! :)

Elin sa...

Oj det här var inte lätt. Hade det varit Sempers bolognese så hade jag trott att det varit sant. Nu röstar jag bort alternativet med skärgårdsgrytan eftersom den inte är så jättegod ;)

Kinna sa...

Skärgårdsgrytan låter inte som någon höjdare, jag röstar bort den.

ondskan sa...

Jag tror att skärgårdsgrytan är sann, den är för bra för att vara lögn. Jag tror att Vikingchipsen är lögn!

Oskar sa...

Vad är det ni säger!?!? Skärgårdsgrytan är ju kanon! Jag har definitivt övervägt precis samma sak. Alternativ 4 hoppas jag dock är falskt (psst, Xtian, är 4:an sann tror jag vi ska kolla ett litet EKG nästa gång vi ses och ta ett kolesterol kanske).

MrArboc sa...

Har råkat ur för en liknande sak som nummer 5, fast det var på Burger King.

Frågan var: "Is that all" och mitt svar blev "No, I don't need salt". Då hade jag ändå bott och pluggat där i ett halvår. Dom pratar snabbt i NYC...

vickan sa...

Att tro att Vickningschips heter Vikingchips kan hända den bäste ( tex undertecknad som trott det i ca 29 av sina snart 30 år på jorden) ;)...

jag tippar nog att 4an är falsk..

Sara sa...

Hette det inte Vikingchips? :P

Kaandy sa...

Ni vet att 9 cheese är 2, 865 kcal? MUMS!