15 jan. 2007

MondayMorningMessage


lite kort om gott.

- Vi smakade MumsMums Jordgubb i helgen. Gillar man skumgodis med jordgubb, ja då är det här en megaversion av ens favvis! Chokladen försvinner lite i detta kemiska jordgubbsland vilket är lite synd. Vi ger den 2,5 sötsug av 5.

- Frulle på Espressohouse kanske inte är en nyhet. Men väl värt att nämnas. Latte, apelsinjuice, scones, cream cheese/smör, marmelad och ost. 45 pix(41 om du har stammiskort). Inte illa alls.

- Wasa Knäckis, yet again ingen nyhet. Men förbannat goda och kickar Crostini-ass hela vägen in i munnen. Våra weekendröror hamnar numera på det fiberrika alternativet. För att det är godare.

-Vad som är en nyhet, ja för oss alltså är "Marabous Bites" eller nåt sånt. 2 olika påsar, en med lite mer nötter o kras i och en mer mer sött, typ gelehallon. Allt täckt av choklad. Nån som smakat? Vi återkommer när vi har.

- Texas Longhorn Östermalm visar än en gång att de har 1) en otroligt fin lokal och god mat och 2) den by far mest otrevliga/korta i tonen-personalen vi har stött på. Däremot återfann vi en gammal kär vän, en servitris från Östermalm som nu är på Longhorn Skånegatan. Där kan man snacka service!

- Mer kött. Gillar du att äta kött så till den grad att du gillar att läsa om när andra gör det? Så klart du gör, annars skulle du väl inte vara här..? Kolla in Biff-bloggen. Kärt om kött!


- Undersökningen rullar på. Tack för alla svar. Om du inte har svarat - feel free. Vi är mycket tacksamma.

9 kommentarer:

Dubbelmackan sa...

Har testat Marabou Bites. Det första som slår mig (alldeles för sent dock) är att detta är chokladindränkta smulor från Krafts fabriksgolv. Lite gelé här och lite kras där, men vad det egentligen innehåller är fortfarande ett mysterium. Läbbigt var ordet.

helena söderlind paues sa...

varför har du illustrerat det här inlägget med en gott o blandat-bild?

kan också vara värt att nämna att man kan byta till mer fiberrikt alternativ Espresso-house.

/Helena

Frida & Fabulous sa...

Åh, måste testa MumsMums Jordgubb!

X sa...

Måste passa på att instämma i hyllningarna till frukost på espressohouse, den är verkligen grym! Speciellt på Vasagatan i Göteborg... Längesedan jag var där dock..

Xtian sa...

dubbelmackan: jaha, så var den testrundan förstörd... Eller så måste vi kittla våra sinnen och se..

Sköna Helena: dagens inlägg skulle kunna gå under kategorin "gott och blandat". Men orkade inte dra den gamla klyschan utan valde att visualisera den istället. Tydligen inget som gick hem i stugorna...

Och, sant med fiberrikt - mycket bra. Och dessutom lite godare. Tycker vi iallafall

frida & fabulous: smaklig stund!

X: speciellt på vasagatan i Götet blir svårt att hålla med om - vi har ju inte varit där. men okej, vi tar dej på ditt ord och bokar in ett besök vid nästa Västkust-resa. Om Espressohouse finns kvar då...

Johan sa...

Instämmer i hyllningskören av frukusten på Espresso House.
En stor ICV (Irish Cream Vanilla Latte) en apelsinjuice och en rostad grov scones räddar vilken morgon som helst.

Annars kan jag tipsa om en Chicken Bacon Bagel där på lunchen med sweet honey dressing självklart skjöls det ner med en ICV

Helena Söderlind Paues sa...

åhh chicken bacon bagel... och deras sweetmustard.. åhh himelsk gott för att köra en reklamsnutt.

nu fattar jag gott o blandat-bilden. skyller på snuva.

/H

Filippa sa...

Marabou Bites - ja smulor från fabriksgolvet och inte speciellt gott - gelehallon ska inte vara chokladtäckta..

Stellan sa...

I object, your honour!
Marabou Bites är en riktig höjdare, men man ska INTE köpa den söta varianten. Ta den med nötter och sånt istället.
Xtian, jag lägger ut mitt McBean-test under eftermiddagen. Blev lite försinkad av strömavbrott.