17 jan. 2007

Banner och bannor!

Vi fick en fin banner att lägga till för undersökningen vi gör tillsammans med en PR-byrå. Tyvärr är vi lite "technically challenged" så den coola gif:en blev en mindre cool jpg. Men hey, vi får ju en möjlighet att prata vår undersökning igen...

Den som du gärna får svara på. Ja, just du - där bakom alla andra...dom har svarat, varför inte du? Kom igen nu, var inte blyg...

Vi tackar och bockar alla som redan har svarat och hoppas på ett fåtal fler. Eller varför inte ett flertal fler?

För att komma till undersökningen, klicka på bannern.

1 kommentar:

Laura sa...

Sådärja, undersökning avklarad! Måste bara berätta också att när jag var in häromdan så blev jag så sugen på Gott & Blandat (bilden några inlägg ner) så jag fick ge mig iväg och köpa en påse. Mmm, vad gott det var. Äter G&B alldeles för sällan :). Se, vad ni kan inspirera "bara sådär" mitt i vardan. Ha en trevlig helg!