23 nov. 2006

Virtual Pizza 2


Vi fick ett tips-mail. Och innan vi hann skriva om det så dök det upp i våra kommentarer... Lustigt sammanträffande eller Populär sajt?

Inte för att vi vill misstänkliggöra nån. Och hey, så länge det är ett tips så är det ju välkommet.

Nu är det en plats på www där du kan se var i Sverige det finns pizzerior som kör hem pizzan till dig. Med beställningssystem och allt. Hur smart som helst!

Den enda baksidan på det här myntet är, precis som de andra cyber-pizza-vännerna, att det finns för få pizzerior på sajten. Det finns för närvarande bara i Göteborg, Linköping och Örebro. Inget fel på de städerna (nåja..) men det hjälper inte oss på Redaktionen i Stockholm. Eller på vårt regionkontor i Malmö. Eller nån annan stad i Sverige - ja, förutom Göteborg, Linköping och Örebro.

Men, lycka till - sajter som onlinepizza.se behövs. Vi står upp och applåderar och hoppas hoppas att det snart finns fler plaster som kan beställa via er.

1 kommentar:

Anonym sa...

Onlinepizza startade här i Linköping av några duktiga studenter och har på bara något år spritt sig till de andra städerna - härligt att kunna specialbeställa sin pizza och verkligen få det man ville ha!

Och nej.. det är ingen konspiration - det var jag som skrev kommentaren men något mail har jag inte skickat.

/J