12 nov. 2006

One small change for a burger..


...one giant leap in taste for mouthkind.


Ja, nu kanske vi överdriver lite. Och vi tycker fortfarande att det är jäkligt trist att allt man kan komma på hos hamburgerkedjorna i fråga om omväxling är..bacon.

Men att göra en enkel och mycket god ordinär cheeseburgare till en helt ny vän i gommen - bara genom att lägga till lite bacon. Ja, det är lite av ett genidrag.

Bacon Cheeseburgare - nåt nygammalt att springa benen av sig för. Det gör vi i allafall.

(på bilden ser ni även säsongens McFlurry, med pepparkaka i. Från Mor Annas. Vi har inte testat. Och kanske inte riktigt kommer att göra det, vi känner helt enkelt inte riktigt för det. Däremot skall vi låta en hjortron/vaniljpaj göra en diger dans kring gomspenen, det kan vi lova!)

(bild från mcdonalds.se)

5 kommentarer:

vickan sa...

Kan intyga att cheesburgaren var helt ok. Även om det känns liiite dyrt med 5 kr för 3 cm bacon, men hey lite omväxling förnöjer.

Brazilian Linda sa...

Hjorton/vaniljpaj på McD? Imponerad. Sen hur den smakar är ju en annan sak....

BeRKA sa...

Håller med Vickan. 10 kr för en vanlig cheesburgare, och 15 kr för en med en ynka skiva bacon. Det blir en mycket dyr baconskiva...

Men god var den iallafall. :-)

Xtian sa...

vickan/Mrarboc: gillar att ni gillar. Men ni är ju realismens ansikte i vår drömmande värld. Naturligtvis är det en prislapp som kanske inte motsvarar leveransen i ren ingredienskostnad. Men helheten är större än delarna i det här fallet tycker vi.

LHS sa...

Vad sägs om att göra ett undersökande reportage? McDonalds burgare (i alla fall McFeast och Big Mac) har krympt! Är det sant? Jo, vid en jämförelse av näringsdeklarationen före och efter så är det enda förklaringen. Jag hade föredragit en prishöjning.