27 nov. 2006

Chicken Tasty på McDonalds!
It's all in the name!
(om man ber om extra dressing alt. duttar på en klick ketchup på bottenbrödet så blir det "pertastic")

Innehåll: "Sallad, kyckling. tomat, Monterey Jack Cheese, Ny smakrik sås"

11 kommentarer:

Julin sa...

Vet att redaktionen gillar att man kommenterar ett ämne som inte har med huvudposten att göra... so here goes...

Har under många år kritiserat QP för att vara den mest fantasilösa hamburgare som någonsin erbjudits till försäljning. Denna kritik har många gånger framförts ganska högljutt.

En sen lördagsnatt för två veckor sedan, på McDonalds på Fridhemsplan, slog denna inställning i spillror. Fanns inget annat än QP klart... what the hell... tar en då... tar en tugga och WOW! Hur kan jag ha missat det här! Dubbla lager ost, färsk lök, gurka och senap... precis som en burgare skall vara! Så enkelt men ändå genialt!

Så nu måste det till en offentlig ursäkt! Jag måste krypa till korset! Jag tar detta forum till min hjälp.

Sjöberg: Förlåt! Du hade rätt! I mer än 10 år har jag skrattat bakom din rygg, baktalat din usla smak för hamburgare inför våra vänner och framför allt idiotförklarat dig i våra oändliga debatter. Jag hade fel! Jag hoppas vi nu kan lägga detta bakom oss och gå vidare med våra liv.

Husse sa...

Detta är nog den finaste komplimang jag fått, dock anar jag att det ligger minst en hel kennel begraven eftersom det kommer från Julin. Om 10 år kommer du att ge mig rätt när det gäller syrup läsk också.....

Vickan (matplatsen) sa...

Här kommer en rapport: Chicken Tasty testades av hungrig tjej lördag natt runt 3 snåret. Betyg bläää! Tror inte jag ger den ett nytt försök dagtid men den smakar kaaaanske bättre då.. smaklökarna kan ha varit något avdomnade =)

MrArboc sa...

Pertastic? Flåt en norrlänning, men ja begrip int!

Xtian sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Xtian sa...

Vickan: nja, du gillar ju cheese bite...och det säger ju allt... : ) Skoja bara. Testa gärna igen och du som gillar lite kladdigt gott(mangoraja tex..) - be om extra sås och ta en klutt ketchup på bottenbrödet. Då blir den bättre. Hittills är det bara Fiskburgaren på Max som vi är rörande överens om... Men hey, du är fortfarande en favvis i vår bok!!

MrArboc: sorry, vi blev lite EbbaVonSydow-crazy där ett tag och gullade ihop "perfect" och "fantastic" till "pertastic". Skall inte göra om det. Kanske.

Julin/Husse: kul att nån har sett ljuset och att den gamla stridsyxan kan grävas ner... för det kan den väl?

Oskar sa...

-> Julin: Du är inte ensam om att i åratal ha kastat föraktfulla blickar på folket som beställt QP. Men plötsligt är jag plötsligt en av dem. Varför? Mognad? Åldern givit mig trygghet att äta hamburgare utan att tänka på vad valet av sort säger om mig som person? Ingen aning. Innehavaren av denna blogg äger en intressant teori om vad som avgör en människas val av hamburgerkedja/burgarsort.

Kusandu sa...

"bottenbrödet".

Bröd-skola:
Krona (toppen)
Häl (botten)

Om bigmac:
club: (mittendelen)

Lisa sa...

Julin: Så vackert! Så storsint! Jag blev alldeles gråtmild.

Jag anser för övrigt att ost och kyckling i kombination är en styggelse.

Filippa sa...

Smakade Chicken Tasty igår och håller med Vickan, Blääää ! Smakade ingenting ? Saknade en liten gurka eller nåt annat stingy. Provade även hjortronpajen - mesig. Jättemesig. Varför släpper dom sånt?

Deliverypizza.se sa...

detta är baby kyckling