9 okt. 2006

FastFoodLovers - nu med å, ä, ö.


Tillbaka på svensk mark. Trötta, mätta och lyckliga.

Nu kör vi för fulla muggar med "normalt" tangenbord igen.


(Passar på att pusha för Malaysia Arlines. Bra service och, vilktigast av allt, den bästa flygplansmaten vi någonsin har ätit.)

/Redaktionen

5 kommentarer:

Elin sa...

Sjalv bokade jag Air France till Singapore om en manad, med det goda minnet att de serverade god mat i somras, flygplansmat ar viktigt! ..och ja Singapore Airlines hade saker varit mer tufft, men det skulle ha blivit nagra tusenalappar till sa da lagger jag nog de pengarna pa Singaporeslingdrinkar i ost :)

Valkommen hem och grattis till ett komplett tangentbord!

SB sa...

Ja, ja, ja!

Malaysian Airlines är nog bästa flygresan så här långt. Även jag hade det stora nöjet att flyga med dem till NYC. Bra mat, tv och spel i lilla skärmen på sätet framför.

Air France är också bra, fick en bra kycklinggryta hos dem under en atlantflygning för ett par år sedan. Men Malaysian är strået vassare - jag var så nöjd med dem att inte ens åttatimmarsförseningen från Newark kunde förstöra nöjet.

Helena sa...

Välkommen hem igen!

Max sa...

Vi besökare kräver nästan en resumé av resans höjdpunkter (utöver de du redan skrivit om här på bloggen).

Julin sa...

Asiatiska flygbolag är ett par strån vassare än europeiska. Både på vad gäller servering och service... och det är utan undantag...

Skulle kunna flytta in i Business Class på Malaysian mellan New York och KL... gå ut en stund i Stockholm och sträcka på benen och köpa en ny bok...