13 okt. 2006

Ett spännande möte


Dagen inleddes på bästa möjliga sätt. Hela Redaktionen fick träffa en av våra favoriter, som inspirerade och bröt bröd med oss.

Vi åt en full frulle på Doddes med Lisa. Varsin SausageMcMuffin, delade en frukostmacka, juice och en yoghurt. Ja, och kaffe då.

Vi enades om att yoghurten god men lite för söt, vaniljsmaken kunde vi gärna varit utan, men Lisa hade kanske behållit den - men mer nedtonat.

Frukostmackan var god, Lisa kanske önskade sig lite mer krispig yta och lanserade tanken på brödet som perfekt för en hamburgare. Tja, varför inte säger vi?

Sausage McMuffin är ju lite av "juvelen i Kronan" med sin peppriga smak och gyllengula ost/omelettsmak. Där var vi båda rörande överens.

Och medan vi satt där fick vi både lära oss en hel del - hur juice kan användas i matlagning, bra asiatiska krogar i Malmö och tog upp ett spår om Doddes gamla "McLean" som vi skall ta tag i och söka efter mer info om.


Vi äter gärna frulle med Lisa igen. Hoppas att hon vill göra detsamma. Om inte, ja då får vi inspireras via hennes blogg. Och det tycker vi att alla skall göra!

(Lisa, du får mer än gärna rätta ev. fel i ovanstående text, det är skrivet fritt ur minnet och med glädjeruset fortfarande omtumlande i knoppen så kan vi ju ha fått något om bakfoten och hoppas att det är okej att vi lånade bilden av dej).

2 kommentarer:

Oskar sa...

Dela genast med er av hemligheterna om var man ska äta god mat i Malmö!

Lisa sa...

Nöjet var helt och hållet på min sida. Tänk att hela redaktionen och jag alla håller Rg&sausage McMuffin högst av alla Dodes skapelser. Överhuvudtaget tycker jag att det är just på frullen som Dodde visar framfötterna på allvar.